Az énekesnek elege lett abból, hogy rendre lebukik partnereivel, és mindig mással, ezért úgy döntött még az első együttlét előtt titoktartási szerződést irat alá a lányokkal. Valószínűleg több vasat tart a tűzben, ezért fontos, hogy az adott hölgy léte rejtve maradjon a másik előtt.

Nagy kanállal falja az életet és a lányokat Varga Viktor mióta szakított Cinthya Diktatorral, de hódításai nem maradnak titokban. Hiába próbálja úgy rendezni az énekes, hogy az egyik hölgyemény ne szerezzen tudomást egy esetleges másik létezéséről, nem sikerül. Rendre lebukik és a sértett, vagy semmibe vett lányok könnyedén elárulják, mi volt köztük és a zenész között.

Varga Viktor titoktartási szerződést írat alá partnereivelForrás: Facebook/Mokka

Legutóbb is így járt Viktor, amikor egy fotó került elő róla, amint épp gyengéden megcsókol egy lányt. Az énekes azt nyilatkozta, hogy augusztus végén találkoztak az illetővel, de a képen szereplő hölgy másként emlékezett, szerinte szeptemberben jöttek össze! "Ki akarja magyarázni magát a másik barátnője előtt" - mondta akkor a Borsnak a lány, aki meg is haragudott ezért az énekesre. Viktor azonban nem tanult a hibájából, ugyanis nemrég egy másik nővel is látták romantikázni egy békéscsabai fesztiválon. Mivel ez utóbbi románc is napvilágra került, Viktor drasztikus lépésre szánta el magát: titoktartási szerződést íratna alá a lányokkal. "Már egyedülálló vagyok. A jövőben már az első szex előtt, ahogyan érezzük, hogy kezd kialakulni valami, titoktartási szerződést fogok aláíratni minden egyes barátnőjelölttel" - mondta az énekes.