Döbbenetes videó: ezután soha nem fogsz mobilozni vezetés közben

Forrás: AFP -
mobiltelefon kocsi videó autó vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs olyan ember, aki ne pillantana rá a telefonjára vezetés közben. Addig nem is látja be, milyen veszélynek tesz ki másokat, amíg be nem következik a tragédia. Tényleg annyira fontos azonnal tudni, mit írt a barátod? Nézd meg a videót, és döntsd el!

Egy pillanatnak tűnik az egész: valaki ír, a vezető pedig ránéz a telefonjára, hogy megtudja, mi történhetett. Ennyi idő azonban pont elég, hogy bekövetkezzen egy végzetes tragédia. Amíg azonban nem történik baj, sokakban fel sem merül, hogy minden egyes alkalommal, amikor az út helyett a telefonjukat nézik életeket veszélyeztetnek.

Döbbenetes videó: te használod a mobilodat vezetés közben? - Képünk illusztráció Forrás: AFP

Ezért készítették el az alábbi videót, ami figyelmeztetésként szolgálhat minden olyan embernek, aki mobilozik vezetés közben. Rengeteg olyan fiatal szerepel a felvételen, akik szintén előveszik olykor a telefonjukat a kocsiban, majd egyenként találkoznak egy olyan lánnyal, aki autóbalesetben vesztette el a szüleit, méghozzá egy mobilozó sofőr miatt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.