Közokirat-hamisítás miatt ítélték el Jordán Adélt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
rokkantkártya közokirat Jordán Adél Kossuth-díj Lázár Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyájával parkolt Jordán Adél. A színésznő lebukott, közokirat-hamisítás miatt eljárás indult ellene, és bíróság elé kellett állnia.

Az ügyet a Budai Központi Kerületi Bíróságon, zárt ajtók mögött tárgyalták, a sajtó képviselői azonban bemehettek az ítélethozatalra. Jordán Adélt bűnösnek találták, és százezer forint megfizetésére kötelezték, tehát a lehető legenyhébb büntetést szabták ki rá, valamint felhívták a figyelmét arra, hogy közszereplőként úgy kell élnie, hogy példát mutasson a társadalomnak, írja a Bors.

"Ezentúl azt szeretném, ha az emberek arról beszélnének, amit a színpadon csinálok. És ennek megfelelően az életben is úgy fogok élni a továbbiakban – ahogy ezelőtt is –, hogy ne legyen alkalom az ilyen beszélgetésekre. Nagyon sajnálom, ami történt, igyekszem példamutató életet élni, mint közszereplő" – nyilatkozta Adél a lapnak.

Liptainak is volt hasonló ügye

A Fővárosi Törvényszék jogerősen elítélte Liptai Claudiát közokirat-hamisítás miatt, a műsorvezető 2013-ban milliós pénzbüntetést kapott. A műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.
Közokirat-hamístás miatt ítélték el Jordán Adélt Fotó: Polyak Attila - Origo

Krisztián számára semmi sem tabu - Ezt kérte Micitől (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161123-valovilag-krisztian-micitol-az-kerte-labbal-elegitse-ki.htmlVV Krisztián és Mici szexuális élete egy összefoglalóból sem maradhat ki, a nézőknek úgy tűnik, hogy a két játékos a kötelező feladatokon kívül nem is csinál mást. Tény: a szexuális étvágyuk olthatatlan, és egyáltalán nem érdekli őket mit szólnak ehhez a nézők vagy a villatársaik. TV + Sztárok--VV8 - Tiv Tivy: "Leszerepeltem, de csinálni kellett a show-t"http://www.life.hu/sztarok/20161123-a-valovilag8-kiesoje-tiv-tivy-krisztianrol-ginarol-es-a-showrol-beszelt.htmlÉrthetetlen, de közel 30 ezren voltak kíváncsiak a ValóVilág8 legutóbbi kiesőjének, Tiv Tivynek a Facebookra feltöltött videójára. Azt, hogy vajon hol voltak ők, amikor rá kellett volna szavazni, nem tudni, de valószínűleg nem csak azok követték az élő bejelentkezést, akik szimpatizálnak a fiúval, hanem azok is, akik szörnyülködni szerettek volna. TV + Sztárok--Mici ott lent is tökéletes Krisztiánnak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161116-mici-es-krisztian-a-valovilagban-kamerak-elott-targyaltak-meg-egymas-nemi-szervet.htmlMici és Krisztián szinte minden villabeli helyet kipróbáltak már ahhoz, hogy egymást gyönyörhöz juttassák. A párbajgyőztes fiú pedig már többször is megragadta az alkalmat, hogy méltassa Mici lába közét. TV + SztárokOrigoMici feneke megsínylette az anális szexet (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161116-valovilag-mici-es-krisztian-analis-szexe-seruleshez-vezetett.htmlAhogy megírtuk, kemény anális szexet nyomatott a villában Krisztián és Mici. Az aktus azonban nem ért véget kellemetlenségek nélkül: a lány feneke megsérült. TV + Sztárok--Weisz Fannit elzárja a párja a családjától? – Megszólalt a nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-weisz-fanni-parja-peter-nem-kivanatos-szemely-a-csaladban-mondta-a-nagymama.htmlAhogy írtunk is róla, aggódik a családja Weisz Fanniért, mert egy jó ideje szinte semmit nem hallottak a lányról. Amióta együtt jár Péterrel, sem a családtagjaival, sem a barátaival nem tartja a kapcsolatot, ráadásul iskolába sem jár. Édesanyja Facebook-posztja után most megszólalt a lány nagymamája is. TV + Sztárok--Távozik a csatornától a Tények egyik munkatársahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-tavozik-a-tv2-tol-a-tenyek-egyik-felelos-szerkesztoje.htmlBalogh Zsuzsa, a Tények egyik felelős szerkesztője távozik a csatornától, adta hírül közleményében a TV2. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.