Sarka Kata beszólt Pintér Tibor barátnőjének

Forrás: Facebook/Sarka Kata, Ács Beatrix hivatalos oldala -
Sarka Kata Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Szebeni István Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, kínos helyzetnek lehettek tanúi a Mokka nézői és a műsorvezetői. Amikor Demcsák Zsuzsa és Szebeni István arról faggatta Pintér Tibor új barátnőjét, Beát, hogyan ismerkedtek meg, a lány valamiért az exéről kezdett beszélni, ami természetesen nézői hozzászólásokat generált.  A színész egyáltalán nem sértődött meg, a lány pedig még a Facebookra is kitette véleményét, amely szerint nem foglalkoznak a rosszindulatú kommentekkel. Az ügyre Sarka Kata is reagált a Facebookján. 

"Valamiért rákattintottam erre a videóra, és maradandó élményt nyújtott! Nem ismerem egyik vendéget sem személyesen, de a reakcióm ugyanaz volt, mint Szebeninek, majd aztán az, mint Zsuzsinak! Szegény Pintér Tibor, nem lettem volna a helyedben interjú közben! Bemutatod a szerelmed a nagyközönségnek, ő meg az exéről kezd mesélni..." – posztolta Sarka Kata az üggyel kapcsolatban, amelynek azért – valljuk be – nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Kata bejegyzése alá közel száz komment érkezett, a kommentelők között pedig feltűnt Tibor barátnője is. "Szia Kata! A szemely en lennek! Nem ismersz szemelyesen ez igaz, es igazan kedves toled, hogy igy ismeretlenul mar sztereotipiaid vannak iranyomba! Tudod Kata fogalmam sem volt, hogy az elo adas hany perces, es mivel Amerikarol volt szo, es a kerdest Zsuzsi kozbe vagta bele, igy en akkor es ott azt gondoltam, hogy o arra kivancsi, hogyan jutottam ki Amerikaba, hiszen azert ez nem egy megszokott story magyarkent... Egyertelmu, hogy nem az amerikai paromrol akartam beszelni, bar megjegyzem, Tibor is ismeri az exem, de meg Szebeni Istvan is, hiszen baratok. Ugy veltem, biztos erdekli oket az a story es majd atterunk a mi ismerkedesunkre Tiborral.. Nem tartom szep dolognak, hogy ismeretlenul ilyen szinben tuntetsz fel engem. Szerintem te egy ertelmes es szep no vagy, jo anya es uzletasszony, tisztelettel megkerlek, hogy ne assal el egy 'ciki dobozba'" – írta higgadt kommentjében, amely több hozzászóló szemében is igen szimpatikussá tette.

Sarka Kata beszólt Pintér Tibor barátnőjének Forrás: Facebook/Sarka Kata, Ács Beatrix hivatalos oldala

Többen megjegyezték azt is, csodálkoznak rajta, hogy Kata ilyen ügyben tett közzé bejegyzést, és csalódtak benne.

Ács Bea azonban nem csak Kata, a saját oldalán is kifejtette véleményét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.