Az egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi gyakorlatilag bármit megvehet magának. Ő mégis földhöz ragadt lány, és megnézi, mire költi keresetét. Nemrég azonban elárulta, mire vágyik karácsonyra. 

Idén 10 éve, hogy Palvin Barbi modellkedik, most pedig már számatalan világkampány van a háta mögött, és jópár divatcég kifutóján is megmutatta szépségét. Nemrég Barbi az Aktívnak elárulta azt is, hogyan zajlanak náluk az ünnepek.

A modell idén is, mint mindig, itthon, a családjával ünnepel: ilyenkor találkozik a rokonokkal és keresztlányával is. És bár Barbi gyakorlatilag bármit megkaphatna, hiszen vagyona körülbelül 4 milló dollár,ő mégsem köti feleslegesen a pénzt. Az Aktívnak nemrég elmondta, most az első számú vágya egy olyan mosógép, amiben szárító is van. Szerencsés pasi Barbi leendő kedvese - ő biztosan nem az a lány, akit pár gyémánttal bárki levehet a lábáról.

A gyönyörű magyar modellaz interjúban elmesélte azt is, hogy 13 évesen, egy tüntetésről hazafelé jövet fedezték fel őt, azóta pedig nincs megállás a karrierjében.