Első pillantásra a családi fotó nem több mint az összes hasonló kép. Mosolygó anya a lányával és unokájával, ám közelebbről megnézve elfog mindenkit a borzongás. Két kísértet is látható a fotón: egy női alak és a kezében egy gyermek.

A család egy kiruccanás alkalmával ejtette útba a gyönyörű Crathes Kastélyt az Egyesült Királyságban. Bill Andrew le is fotózta szeretteit a csodaszép palota előtt, vagyis lányát, unokáját és dédunokáját. Első pillantásra ez a fotó sem tűnik többnek egy egyszerű és szokványos, már-már unalmas családi képnél, de közelebbről megnézve a fotó hátborzongató részletet rejt.

A Cratches KatélyForrás: Wikipédia

A háttérben, a vár egyik ajtajában - ami egyébként zárva volt - feltűnik két alak: egy nő szelleme, karjában egy gyermeki kísértettel. Amikor a család észrevette ezt, egyből kapcsolatba léptek a kastély személyzetével, hátha ők tudnak magyarázatot adni a különös jelenségre. Kiderült, hogy már régóta kísért a várban két szellem: Green Lady és Lady Agnes Burnett, aki halálának évfordulóján állítólag rendszeresen megjelenik a kastélyban - írja a Daily Mail. A vár idegenvezetője arról számolt be, hogy többek is jeleztek furcsaságokat egy-egy látogatás során: hideget éreztek az egyébként meleg szobában és különös zajokat hallottak az üres épületben. A hátborzongató családi fotót itt nézheted meg.