Kastély előtt fotózkodott a család, de halálra rémültek a kép láttán

Forrás: Wikipédia -
család Crathes Kastély szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első pillantásra a családi fotó nem több mint az összes hasonló kép. Mosolygó anya a lányával és unokájával, ám közelebbről megnézve elfog mindenkit a borzongás. Két kísértet is látható a fotón: egy női alak és a kezében egy gyermek.

A család egy kiruccanás alkalmával ejtette útba a gyönyörű Crathes Kastélyt az Egyesült Királyságban. Bill Andrew le is fotózta szeretteit a csodaszép palota előtt, vagyis lányát, unokáját és dédunokáját. Első pillantásra ez a fotó sem tűnik többnek egy egyszerű és szokványos, már-már unalmas családi képnél, de közelebbről megnézve a fotó hátborzongató részletet rejt.

A Cratches Katély Forrás: Wikipédia

A háttérben, a vár egyik ajtajában - ami egyébként zárva volt - feltűnik két alak: egy nő szelleme, karjában egy gyermeki kísértettel. Amikor a család észrevette ezt, egyből kapcsolatba léptek a kastély személyzetével, hátha ők tudnak magyarázatot adni a különös jelenségre. Kiderült, hogy

már régóta kísért a várban két szellem:

Green Lady és Lady Agnes Burnett, aki halálának évfordulóján állítólag rendszeresen megjelenik a kastélyban - írja a Daily Mail. A vár idegenvezetője arról számolt be, hogy többek is jeleztek furcsaságokat egy-egy látogatás során: hideget éreztek az egyébként meleg szobában és különös zajokat hallottak az üres épületben. A hátborzongató családi fotót itt nézheted meg.

Nico Rosberg Michael Schumachernek köszöni vb-címéthttp://www.life.hu/news/20161129-nico-rosberg-vilagbajnoki-cimet-michael-schumachernek-koszoni.htmlNico Rosberg kemény munkával megszerezte első világbajnoki címét, de nem tartotta meg az érdemet kizárólag magának. Szerinte egykori csapattársának, vagyis Michael Schumachernek is volt szerepe abban, hogy eddig jutott. News--A vizes-vb új kabalája, Water Willy egy műpénisz nevét viselihttp://www.life.hu/news/20161129-a-vizes-vb-legujabb-kabalaja-water-willy-egy-mupenisz-nevet-kapta.htmlÚj kabalákat kerestek a vizes-vb-nek, miután a Bol-Dog névre keresztelt kutya nem lett túlságosan sikeres. Két tündérre esett a bizottság választása, de elnevezni őket sem sikerült jobban. A fiúfigura a Water Willy nevet kapta, ahogy egyébként egy műpéniszt is hívnak. NewsOrigoColonel Abrams híres popsztár hajléktalanként halt meghttp://www.life.hu/news/20161129-colonel-abrams-hires-popsztarbol-hajlektalan-lett-igy-hunyt-el-67-evesen-halaadaskor.htmlAz amerikai énekes Colonel Abrams 67 éves korában elhunyt. A popsztár, aki a Trapped című slágerrel vált ismertté hajléktalanként élt New Yorkban.NewsOrigoEzt az eltűnt testvérpárt keresik Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161129-eltunt-testverpart-keresnek-budapesten-fenykep-alapjan-nyomoznak-utanuk.htmlÚgy tudni, a rendőrség fénykép alapján körözi az eltűnt testvéreket. A 16 éves lány és öccse Pesterzsébetre indultak, de egy napja nem látták őket.NewsOrigo15 év után megoldódott az eltűnt német kislány, Peggy Knobloch ügyehttp://www.life.hu/news/20161129-neonaci-sorozatgyilkos-uwe-boehnhardt-gyilkolta-meg-a-15-eve-eltunt-peggy-knoblochot.htmlPeggy Knobloch az iskolából tartott hazafelé, de soha nem érkezett meg. A rendőrség annak idején mindent megtett azért, hogy megtalálják a kislányt, de nem sikerült. 15 évvel később egy véletlen folytán találtak rá a maradványaira, így derülhetett ki a gyilkosának kiléte is. Egy neonáci sorozatgyilkos vette el a kislány életét. News--Elképesztő luxusban élnek az angol fiatal milliárdosokhttp://www.life.hu/news/20161129-nagy-britannia-milliardos-csemeteinek-elkepeszto-luxuseletebe-leshetsz-bele.htmlA hétköznapi ember számára felfofoghatatlan luxusban élnek azok angol tinik, akiknek szülei jólmenő milliárdosok. Less be elképesztően fényűző életükbe! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.