A szexuális erőszakkal vádolt mentős állítja, egy betegéhez sem nyúlt

Forrás: Dreamstime -
szexuális erőszak mentős Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális erőszakkal vádolt meg két mentőst egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány állítja, hogy szexuális ajánlatot tettek neki, majd gumikesztyűben tapogatták. A két mentős ártatlannak vallja magát, az ápoló állítja, soha nem nyúlt egyetlen betegéhez sem.

Szexuális ajánlatot tettek neki, miután azt visszautasította, gumikesztyűben tapogatták több testrészét is - ezt állítja két mentősről egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány az orvosoknak nem jelezte a zaklatást, csak egy nappal később mondta el a nevelőotthonban társainak és nevelőjének.

A szexuális erőszakkal vádolt mentős ártatlannak vallja magát Forrás: Dreamstime

A Blikk információi szerint a mentőautó egyszer állt meg útja során, miközben a fiatal lányt kórházba szállították, mégpedig azért mert a betegnek hánynia kellett. Megvárták míg újra szállítható állapotba nem kerül, majd folytatták útjukat a kórház felé. Ahogy az autót vezető sofőr, úgy az ápoló is ártatlannak vallja magát. Védője elmondta, a kötelező vizsgálatok kivételével egy betegéhez sem nyúlt hozzá. "Védencemnek soha semmilyen ilyen jellegű ügye nem volt, amióta a mentőknél dolgozik. Főiskolára járt, hogy még nagyobb tudással lássa el a munkáját, amit hivatásának tekint a mai napig. Azt mondta, hogy soha nem nyúlt egy betegéhez sem, természetesen a vizsgálatokat leszámítva" - mondta a lapnak az ápoló védője, dr. Féja András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.