A szexuális zaklatással vádolt mentős párja hisz szerelme ártatlanságában

Forrás: Dreamstime -
ártatlanság vezető mentős szexuális zaklatás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két mentőst vádolt meg egy fiatalkorú lány szexuális zaklatással. A tinédzser azért kért segítséget, mert rosszul érezte magát, de azt állítja, hogy a két segítő fogdosta őt. A vádlottak tagadják bűnösségüket, az egyik mentős párja is hisz szerelme ártatlanságában.

Szexuális erőszakkal vádol két mentőst egy fiatal lány. A riasztás előtt állítólag biofüvet szívott, attól bódult állapotba került és rosszul érezte magát. Ezért riasztotta a mentőket. A kiérkező ápolót és vezetőt most szexuális zaklatással vádolja. Állítása szerint orális szexre kényszerítették az autóban és gumikesztyűben tapogatták. Az egyik mentőst védő ügyvéd nyilatkozott az ügyben, azt mondta, nem tudja, miért hazudik a fiatal lány.

A szexuális zaklatással vádolt mentős párja hisz a férfi ártatlanságában Forrás: Dreamstime

"Nem látok a lány fejébe, nem tudom, miért állít valótlanságokat védencemről.

Lehet, hogy a biofűtől olyan hallucinációi keletkeztek, amelyek miatt másképp értékelte a körülötte zajló eseményeket.

Mindenesetre védencem részletes vallomást tett, és tagadja a cselekményt. Majdnem hetvenkét órát töltött rendőrségi fogdán, az őrizetbevétel sokkolta, mostanra kezd megnyugodni. Egy rendezett családi hátterű fiatalemberről beszélünk, aki komoly párkapcsolatban él barátnőjével. T

ermészetesen a párja támogatja, hisz az ártatlanságában"

- mondta A Borsnak a gépkocsivezetőt képviselő dr. Finta Eszter ügyvéd. Munkatársaik is reménykednek a két dolgozó ártatlanságában a Facebook-oldalukra kirakott poszt szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.