Nem találja párját a gyermekvállaláshoz Nagy Adri

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban Nagy Adri énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor volt kapcsolata, akkor nem lehetett szó babázásról. Most viszont belevághatna a gyerek projectbe, de nincs hozzá partnere.

Ezelőtt 3 évvel méhnyakrákot diagnosztizáltak a gyönyörű énekesnőnél, mely miatt sajnos meg is kellett műteni. Ezt követően az orvosok határozottan kikötötték:

a következő 3 évben ne is gondoljon gyermekvállalásra.

Adri akkoriban boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Tomival, így természetesen babát szerettek volna.

Nagy Adri szeretne már anya lenni Forrás: TV2

Szépen teltek az évek, és eközben az orvosok által szabott határidő is lejárt, vagyis a Jóban Rosszban sztárja teherbe eshet. A bökkenő csak az, hogy mostanra szakítottak egykori kedvesével, így egyedül maradt.

"Úgy érzem, most kezdek beérni, és néhány éven belül már biztosan bele lehetne ebbe vágni, de ahhoz ugye először egy férfi kellene, aki most nincs az életemben. Furcsa helyzet, hogy most, amikor végre már anya lehetnék, egyedül maradtam." - mesélte őszintén a Story Magazinnak.

Azt is bevallotta, hogyha most egy stabil kapcsolatban élne, akkor egy pillanatig nem habozna, belevágna az anyaságba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.