Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válsága a közös barátaikat is érintették. Szabó Zsófival például megszakadt a műsorvezető kapcsolata, ami a jelek szerint nagyon fáj a színésznőnek. Hajdú Péter meghívta Szabó Zsófit műsorába, aki a felvételen könnyek között beszélt megszakadt barátságukról.

Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságanemcsak őket érinti rosszul, hanem közös barátaikat is. Szabó Zsófival például teljesen megszakadt a műsorvezető kapcsolata, ami nagyon fáj a színésznőnek. Hajdú Péter meghívta Zsófit műsorába, az Esti Frizbibe, ott öntötte ki lelkét a színésznő.

Szabó Zsófi sírva fakadt Hajdú műsorábanForrás: Facebook/Szabó Zsófi

"Te a barátom voltál. És amikor ti már nem voltatok olyan jóban egymással, akkor ő volt az, aki mellett én voltam. Így a barátaitok is különváltak, és evidens volt, hogy te nem akarod velem tartani a kapcsolatot. Küldtem neked egy szomorú fejet, te pedig nem válaszoltál. És ez egyébként nekem nagyon..., most nem fogok sírni, de nekem te tényleg a legjobb barátom voltál. Nagyon rossz, hogy ellöktél magadtól" - mondta könnyek között Zsófi, aki emiatt nem küldött Hajdú Péternek meghívót az esküvőjére. A felvétel után a műsorvezető és a színésznő még fél órán át beszélgettek, négyszemközt is rendezték kapcsolatukat. "Nagyon örülök, hogy Zsófi boldog és hogy újra egy jót beszélgettünk" - mondta a Borsnak Hajdú Péter. Zsófi pedig elmondta, nagyon fáj neki az, ami a barátai között történt. "Sosem titkoltam, hogy nagyon szeretem és a barátomnak tekintem Pétert. Megviselt a házasságuk válsága. Öt éven át a család része voltam, úgy éreztem, én is elveszítettem valamit. Nagyon hiányzott nekem" - árulta el a színésznő.