Újabb több napos holttestet találtak, ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban

Forrás: Thinkstock -
holttest hulla Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több napos holttestre találtak rá a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában. Nem ez az első eset, hogy hullára bukkannak egy klinikán, legutóbb a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban fedeztek fel egy szintén több napos holttestet.

Mindössze néhány napja látott napvilágot az a hír, miszerint egy több napos holttestet találtak a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Rendelőintézetének 9. emeletén. A mosdóban, a koraszülött osztálytól nem messze volt a hulla, most pedig egy újabb holttestet találtak, csak egy másik magyar kórházban.

Újabb több napos holttestet találtak egy kórházban - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában bukkantak rá a szintén több napos hullára - írja a boldoguljgyorben.hu. A lap kérdésére a rendőrség megerősítette a tényt, és közölte, hogy kizárták az idegenkezűséget. "A haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, tekintettel arra, hogy az eset kapcsán az idegenkezűséget a helyszínen kizárták" - írták.

Állítják: sokkoló fotókat árulnak euromilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót és most a képekkel házal. News--Meghalt a gyilkos aki a metró alá ugrotthttp://www.life.hu/news/20161201-kalapaccsal-olte-meg-feleseget-majd-a-metro-ala-ugrott-a-ferfi.htmlSzerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta. News--Adócsalás miatt börtönbe kerülhet Krisztina hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161201-adocsalas-a-vad-krisztina-spanyol-hercegno-ellen.htmlA fél világ kiakadt, amikor Károly herceg elvette az egykor férjes asszony Kamillát, és az is sokakat bosszant, hogy Harry herceg mostani kedvese, Meghan Markle is bizony feleség volt egykor. Ám van ennél sokkal kínosabb "kékvérű-botrány" napjainkban, aminek a főhőse történetesen a spanyol hercegnő. News--Alaposan megverte feleségét a férfi az esküvő utánhttp://www.life.hu/news/20161201-megverte-a-ferfi-a-nejet-a-lagzi-utan.htmlAzt hinnénk, hogy egy esküvő szinte mindig romantikus esemény, ám vannak elég sokkoló kivételek: nemrég egy férj a lagzin annyira helybenhagyta újdonsült feleségét, hgy a nőt kórházba kellett vinni. NewsThinkstockEltitkolhatta az üzemanyaghiányt a lezuhant gép pilótájahttp://www.life.hu/news/20161201-eltitkolhatta-az-uzemanyaghianyt-a-brazil-gep-pilotaja.htmlA legfrissebb hírek szerint a Kolumbiában lezuhant utasszállító gép pilótája tudta, hogy kevés az üzemanyaguk, ám ezt nem közölte időben a légiforgalmi irányítással. News--Az ország egész területére vészjelzést adtak ki!http://www.life.hu/news/20161201-idojaras-az-orszag-egesz-teruletere-veszjelzest-adtak-ki-a-szel-miatt.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területére figyelmeztető előrejelzést adott ki. Csütörtök éjjeltől egészen péntek éjfélig tart a vészjelzés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.