Gáspár Laci könnyekkel küzdött édesapja miatt az X-Faktor élő adásában.

Gáspár Laci nagyon fiatalon veszítette el édesapját, és ezt a veszteséget a mai napig nem tudta feldolgozni; nagyon hiányzik neki szeretett szülője. Nem volt egyszerű életük, mert az idősebb Gáspár 10 évig tartó betegeskedése megviselte az egész családot, ám a férfi mindig igyekezett mosolyt csalni a körülötte lévők arcára.

Az X-Faktor élő adásában több előadótól is olyan dalok csendültek fel, melyek megérintették Lacit, és felszínre hozták a régi emlékeit.

Az X-Faktor zsűritagjaiFotó: Hirling Bálint/Origo

"Ez egy igazi bulizós szám, mégis nagyon elérzékenyültem tőle. Többet jelent nekem ez a dal, mint másoknak. Hosszú évek óta nem hallottam, talán szándékosan kerültem is. Amikor gyerek voltam, az apukám mindig ezt gitározta nekem" - mesélt a Ham Ko Ham zenekar produkciója közben tapasztalt érzelmeiről Laci.

Nem csak Gergely Robi Emanuel című dalának feldolgozása miatt érzékenyült el a zsűritag, Opitz Barbi előadása is megérintette

"Barbi még szemtelenül fiatal, mégis egy igazi őstehetség, akárhányszor meghallom a hangját, mindig megindít bennem valamit. Amikor ő énekelt, akkor is eszembe jutott a gyerekkorom és az édesapám szenvedései. Bevallom, kicsit olyan, mintha apukám itt lenne körülöttem, amikor Barbi énekel" - vallotta be Laci a Blikknek

Gáspár Laci hiába sikeres, szüksége lenne apja támogatásáraForrás: Facebook/X-Faktor

Elmesélése szerint nehéz volt apa-fiú kapcsolatot kialakítaniuk, hiszen Laci mióta az eszét tudja, apukája már beteg volt. Azt is elárulta, hogy amíg élt, apja mindig támogatta őt a zenei pálya kapcsán, ám a mai napig vannak pillanatok, amikor szüksége lenne rá.