Gáspár Noel Gáspár Laci Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci harmadik gyermeke augusztusban született meg, azóta a büszke apa többször is megmutatta már rajongónak kisfiát. Nemrég ismét közzétett az X-Faktor mentora egy videót gyermekéről: a kis Noel Supermanné változott.

Büszke édesapaként nem rejtegette sokáig Gáspár Laci a rajongói elől harmadik gyermekét sem. A kis Noel augusztusban látta meg a napvilágot, az X-Faktor mentora pedig előszeretettel mutatja meg családjuk boldog perceit. Sokat játszanak és nevetnek a kicsivel, akinek gyerekszobáját Laci maga festette és csinosítgatta.

Az énekes láthatóan nagyon élvezi, hogy újra egy ilyen kisbaba van a családban, az ő gyermeki énjét is előhozza a csöppség. Laci legutóbb feltöltött videójából ez egyértelműen látszik: az énekes Supermannek öltöztette a kis Noelt, és úgy reptette őt körbe a szobán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.