A világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével.

Adele fiatal kora ellenére olyan érdekes életutat járt be, hogy máris könyv született róla Sean Smith közreműködésével. A múlt hónapban megjelent írás sokat elárul a fiatal sztár múltjáról, ahogy arról is, hogy miképp került kapcsolatba a zenével.

A sikeres énekesnő nem volt szerencsés a párválasztásbanForrás: AFP/Valerie Macon

Édesanyja, Penny, minden este énekszóval és gitárral altatta a kislányt, amely annyira megihlette a kicsit, hogy 3 éves korában már maga is musical előadásokra és koncertekre járt a mamájával. Mivel fiatalon ismerkedett meg a zenével, ezért már kicsi korától kezdve kötődik hozzá.

Maximalista gyerek volt, aki az iskolában is inkább keményen tanult a folyamatos szórakozás helyett, mert szeretett volna a legjobb lenni abban, amit csinál. A fiúkkal való ismerkedést is kerülte, nem véletlenül: első fiúja már a kapcsolatuk hajnalán félre kacsintott, Adele szeme láttára csókolózott egy másik lánnyal.

Második kapcsolata is hasonlóan végződött, akkor egy bárban érte a mellbevágó hír, melynek következtében részegen megpofozta a csalfa férfit.

Mióta megismerkedett gyermeke apjával, azóta az élete a helyére kerültForrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images

Ezek az események azonban arra inspirálták, hogy fájdalmát dalokban mondja el, így született a Someone Like You című slágere is, melyet akkor alkotott, mikor exe eljegyzett egy másik nőt.

Azóta szerencsére a többszörösen elismert előadó is megtalálta a boldogságot Simon Konecki oldalán, és már közös gyermekük is van, Angelo.