Debreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotó

Forrás: Instagram/zitadebreczeni -
esküvő eljegyzés Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra.

Debreczeni Zita és kedvese boldog, harmonikus párkapcsolatban élnek, így benne volt a levegőben, hogy lassan eljön a házasság ideje. Gianni végül a múlt hónapban kérte feleségül a gyönyörű modellt, aki természetesen azonnal igent mondott.

Debreczeni Zita titokban készül az esküvőjére Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Azóta ugyan nem sokat hallani róluk e témával kapcsolatban, de most megjelent egy fotó Zita Instagram oldalán, ami arra enged következtetni, hogy

a háttérben mégis csak zajlanak az esküvői előkészületek.

... #dreaming

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Természetesen az év végi szezon mindenki számára hajtós, Zitáéknak is sok a munkájuk, de szerencsére azt azért már megmutatta, hogy idén hogy fogják ünnepelni a karácsonyt, immáron jegyespárként.

Adele sosem volt szerencsés a párkapcsolataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-adele-sokszor-atelte-a-megcsalt-no-szerepet.htmlA világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével. TV + Sztárok--Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-meghan-markle-nem-ulhet-a-kiralyi-csalad-asztalahoz-karacsonykor-harry-herceg.htmlHiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. TV + SztárokNorthfotoSebestyén Balázsék jót viccelődtek Andy Vajnánhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-andy-vajnan-viccelodtek.htmlA Rádió 1-hez szegődött csapat azt ígérte, megmarad a szabadságuk, ebbe bele tartozik az is, hogy viccelődhetnek kicsit Andy Vajnával. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már az első nap bizonyították, hogy csak a helyszín változott, ők nem: poénkodtak egy sort főnökük akcentusával, és jót mosolyogtak a hallgatói fotón, amin Andy Vajnát Mikulásként ábrázolták. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.