A hét elején robbant a celebbomba: Angelina Jolie elhagyja Amerikát. Ám még mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a közelbe költözik a világsztár, Angelina elmondta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban. 

Kedd reggel még arról szóltak a hírek, hogy Angelina Jolie Londoba költözik az ENSZ-beli munkája miatt, és persze azért is, hogy kicsit elszakadjon a válási cécótól. Most azonban kiderült, Angie nem megy sehová - legalábbis egyelőre.

Angelina és BradForrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő szóvívője ugyanis pár órával a hír után közleményt adott ki, melyben az áll, Angelina nem megy sehova Los Angelesből, és a gyerekeket sem viszi el, hiszen folytatják a terápiát édesapjukkal, Brad Pittel és az orvosokkal. 

Az viszont igaz, hogy költözést tervez Jolie: a színésznő új házat keres Los Angelesben, azon belül is Malibun. A hír nem igaz, Angelina nem költözik Londonba. Valójában csak új otthont keres Los Angelesben, hogy folytatni tudják a családterápiát- áll a szóvívő közleményében. 

Angelina Jolie és Brad Pitt válására szeptember közepén derült fény, azóta is nap, mint nap jelennek meg új információk Hollywood első számú sztárpárjának szakításával kapcsolatban.