emberkereskedő nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja újabb fejlemény került elő a 2007 májusában eltűnt Madeleine McCann ügyében. A rendőrség kapott egy fülest, miszerint emberrablók rabolták el a kislányt hotelszobájából. Most az is kiderült, hogy a portugál rendőrség és a Scotland Yard szoros együttműködésben dolgozik, hogy mielőbb felgöngyölítsék az ügyet.

Lassan 10 éve már, hogy nagy erőkkel keresik a Portugáliában eltűnt Madeleine McCannt. A kislányt szülei testvéreivel együtt a hotelszobában hagyták, míg ők vacsoráztak: ekkor rabolták el a gyermeket. Rengeteg pénzt és erőforrást használtak fel már eddig is Madeleine felkutatására, de mindeddig eredmények nélkül. Több mint 4 milliárd forintnak megfelelő fontot áldoztak már a kislány megtalálására, most pedig egy újabb füles miatt ismét elkezdik a nyomozást.

Madeleine McCann ügyében újra nyomoznak Forrás: Origo

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt: úgy vélik egy európai emberkerekedő banda rabolhatta el a gyermeket. Sokak szerint ez az utolsó lehetőség, hogy megtalálják Madeleine-t. Kiderült, hogy az újabb nyom nemcsak híresztelés: a Scotland Yard és a portugál rendőrök is nyomoznak. Egy magas rangú lisszaboni tiszt a névtelenségének meghagyása mellett nyilatkozott. "Formálisan két külön nyomozás folyik, amelyek függetlenek egymástól, de a két csapat között gyakori kapcsolat van" - mondta az illető a The Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.