Sebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul?

Sebestyén Balázsék az általuk adott sajtótájékoztatón megnyugtatták rajongóikat és a sajtó munkatársait is, hogy bár Andy Vajna csapatát választották, mert minden szempontból a Rádió 1 volt a megfelelő hely számukra, attól még ugyanaz a véleményük a rádiós és tévés mogulról, és ezek után is bátran ki fogják nyilvánítani.

"Ahogy Simicskának is beszóltunk annak idején a Class FM-nél, úgy Andynek is be fogunk a Rádió 1-nél" – mondta Balázs.

Sebestyén Balázs, Andy VajnaForrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor

Vajon mi a véleménye erről Andy Vajnának? Mennyire díjazza, hogy a rádiós trió sokszor rajta és fiatal feleségén élcelődik?

"Egyáltalán nem sértődöm meg Balázsék viccein, ezek a poénkodások bőven beleférnek egy ilyen reggeli műsorba. Úgy gondolom, hogy nagyon jó az, amit csinálnak, én szeretem őket hallgatni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeresek lesznek a Rádió 1-en" – mesélte a Blikknek Andy Vajna.