Megszületett az ítélet a 3 tinédzser ügyében, akik magukkal vonszoltak egy illuminált állapotban lévő lányt, majd megerőszakolták egy 10. emeleti lakásban. 

A 18 és 17 éves fiúk februárban egy este Debrecenbe utaztak, hogy szórakozással töltsék az estéjüket. Feltett szándékuk volt, hogy felszednek egy-egy lányt az éjszaka hátralévő részére. Ekkor pillantották meg azt a lányt, akit végül bántalmaztak.

A tinédzser lány rengeteg vodkát fogyasztott,  illuminált állapotba került, és teljesen öntudatlanul ücsörgött egy barátnője társaságában. Ám nem sokkal később a barátnő távozott, és magára hagyta részeg társát a három fiúval. Egyikőjük elhatározta, hogy szexelni akar az áldozattal, így az egyik rokonuk otthonához cipelték a magatehetetlen lányt. Mivel a kapukódot ismerték, így könnyedén bejutottak a lépcsőházba, amelynek 10. emeletére vonszolták az áldozatot.

Elkapták a 3 erőszakoló tinédzser fiútForrás: Police.hu

A fiúk előbb kirabolták a mit sem sejtő fiatalt, a karkötőjét és a mobilját is eltulajdonították. Ezt követően levetkőztették a lányt, az egyik fiú óvszert húzott, majd közösülni akart, mikor az egyik lakó kilépett a lakásából, ezzel megzavarva az aktus létrejöttét. A srácok természetesen elmenekültek, és a zsákmányt egy közeli füves területen elrejtették - írta meg a Police.hu

Mindannyian hazatértek otthonukba, ahol a rendőrök nem sokkal később lekapcsolták őket. A 18 éves M. Richárd, a szintén 18 éves P. Alex és 17 éves társukat 6,5 illetve 5 év börtönre, valamint 4 év javítóintézetre ítélte a Debreceni Törvényszék. Az ítélet még nem jogerős, az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért.