Egy év börtönt kapott Erdei Zsolt egyetlen ütésért

ütés börtön Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pofont kiosztott Erdei Zsolt a pályafutása alatt, de eltűrnie is sokat kellett. A bokszolónak azonban nem a versenyek során adott vagy kapott pofonok fájnak a legjobban, hanem az az egy, amit a civil életében ő adott, és ami miatt börtönre is ítélték.

Nehezen birkózott meg azzal a tudattal Erdei Zsolt, hogy valakinek súlyos sérülést okozott, de megvolt rá az oka. Ettől függetlenül máig bánja a történteket, amiért meg is kapta a büntetését. Ugyan az eset fiatalkorában történt, de azóta is pontosan emlékszik az eseményekre.

Egy év börtönt kapott Erdei egyetlen ütésért Forrás: Origo

"Az iskolai évnyitó napján álltam a buszmegállóban. Nagyon szegények voltunk, nem volt normális cipőm, amit felvehettem volna. Egy több főből álló társaság kigúnyolt, belém kötött. Az egyik srác közel jött hozzám, és beszólogatott.

Miután leszálltunk a buszról, meg akart ütni, csakhogy a reflexeim nagyon jók voltak,

sikerült kikerülnöm az öklét, majd behúztam neki egyet. Megmerevedett, és eldőlt. Nagyon súlyosan megsérült, minden eltört az arcában, ami csak eltörhetett. Végül mentő vitte kórházba" – számolt be a történtekről az Echo TV Arckép című műsorában. A bokszolóra hosszas procedúra várt az eset után: bíróságra járt, és súlyos anyagi kártérítést kellett fizetnie.

Az esetért egyébként egy év börtönt kapott,

amelyet két évre felfüggesztettek. 16 éves volt akkor Erdei Zsolt, és bár azóta sok idő telt el, nem felejtette el a történteket. Elárulta, azóta találkozott az illetővel, és mindent megbeszéltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.