Angelina Jolie már nem bízza a véletlenre. Minden negatívumot írásba foglalt, amit tudni érdemes egykori férjéről.

A híres színésznő nem tud megnyugodni, úgy néz ki végleg tönkre akarja tenni egykori szerelmének életét. Ők voltak Hollywood legcsodálatosabb sztárpárja, ám a méltatlan válásból mára már elképesztő magánharcok alakultak ki. 

A több gyermekes édesanya egy hosszú levelet írt, melyben Brad Pitt összes droggal, alkohollal, és családon belüli brutalitással kapcsolatos történetét kiteregette. A vádirathoz hasonló, több oldalas levelet ügyvédi letétbe helyezte, ezzel bebiztosítva azt, hogy az 53 éves férfi neki tetsző módon viselkedjen. 

Angelina végleg tönkre akarja tenni PittetForrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

Nem is volt hiábavaló Angelina húzása, hiszen valószínűleg a zsarolásának köszönhető, hogy Pitt lemondott a gyerekek megosztott felügyeleti jogáról. A sármos édesapa kétségbeesésében a bíróságon követelte, hogy a nő vádjait titkosítsák, de az esküdtek elutasították a kérését. 

"Brad körül már most megritkult a levegő szakmai értelemben, filmjei nem hozzák a várt nézettséget, a gondosan titkolt magánéleti szennyes kiteregetése pedig tönkreteheti a karrierjét" - írta meg a RadarOnline. A gyerekek sem viselik jól a kialakult helyzetet, külön felszólíották a szülőket, hogy hagyják abba egymás bántalmazását.