Mata Ricsi apukája szerint nem tett jót fiának az X-Faktor

Forrás: RTL -
X-Faktor Puskás Peti Mata Ricsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult az X-Faktor - és ahogy az lenni szokott - nem minden versenyző boldog a végeredménytől. Mata Ricsi a második helyen végzett, de nem volt elégedett. Családja szerint pedig nem biztos, hogy jót tett a fiatal fiúnak ez a verseny: túl sok pofont kapott.

Opitz Barbara örülhet, hiszen ő nyerte meg az idei X-Faktort. Két fiút kellett lenyomnia azért, hogy megvalósíthassa álmát, és neki sikerült. Mata Ricsi végzett a második helyen, természetesen ő már nem volt olyan boldog. Habár nyilatkozata szerint tudta, hogy nem ő nyeri meg a versenyt, mégis csalódottság tükröződött az arcán. A családja is sajnálja, hogy a fiatal fiúnak nem sikerült elérnie az első helyet, ők ráadásul még úgy is gondolják, hogy nem tett jót a tehetségkutató Ricsinek.

Mata Ricsi családja szerint nem tett jót a fiúnak az X-Faktor Forrás: RTL

"Nem vagyok biztos benne, hogy jót tett a fiamnak ez a verseny. Nagyon sok kemény kritikát, sokkal több pofont kapott, mint bármelyik másik versenyző. Azt pedig

egyenesen felháborítónak tartom, amit Puskás Peti a győztes dalt követően mondott,

hogy beismeri, Barbi dala a győztes sláger. Egy mentornak egy pillanatig sem szabad elengednie mentoráltja kezét! Még akkor sem, ha tényleg gyengébb volt a produkció" - mondta a Blikknek Ricsi apukája, Mata Ernő. Hozzátette a döntős dalokra már ő készítette fel fiát, igaz nincs szaktudása, de úgy érzi, ő sokkal jobban ismeri gyermekét. "Nem tagadom, hogy még sokat kell tanulnia, de nála sokkal célravezetőbb a burkolt kritika, minta a kemény odaszólások"- mondta, és azt is bevallotta, hogy nem tudják, hogy építik majd tovább Ricsi karrierjét. "Kizárt, hogy felköltözzünk Pestre, hiszen nincsen semmi anyagi tőkénk. Most egyelőre az ünnepekre koncentrálunk, aztán meglátjuk, hogyan tovább" - mondta az apa. A lapnak megszólalt Puskás Peti is, aki nem osztja Mata Ernő véleményét. "Ricsi eleinte nagyon nehezen viselte a kritikát, de szerintem mostanra már megtanulta hasznosítani.

Sajnos ez a döntő nem úgy sikerült, ahogy vártuk, Barbi sokkal jobb volt, amit a nézők is elismertek.

Büszke vagyok Ricsire, és ha a jövőben szüksége van tanácsra, tudja, hogy hozzám bármikor fordulhat!" - árulta el a mentor.

A TV2 elbocsátott időjósa, Gaál Noémi a párját féltihttp://www.life.hu/sztarok/20161219-gaal-noemi-fel-hogy-parja-is-munkanelkuli-lesz.htmlCsaknem húsz év munkaviszony után pár soros közleményben bocsátották útjára Gaál Noémit, aki nem esett kétségbe a helyzettől, egyszerűen csak nem érti. Párját azonban félti, hiszen ő is a TV2-nél dolgozik, és bármi megtörténhet... TV + Sztárok--Cee Lo Green kezében felrobbant egy telefon http://www.life.hu/sztarok/20161218-cee-lo-green-sokkolo-felvetel-felrobbant-a-kezeben-a-telefon-video.htmlAzt nem tudni, pontosan mikor történt az eset. Egyelőre Cee Lo Green nem adott ki hivatalos közleményt az ügyben. TV + Sztárok--Dmitrij Gorbunov nem mehet vissza Ukrajnábahttp://www.life.hu/sztarok/20161218-dmitrij-gorbunov-nem-mehet-vissza-ukrajnaba-katonanak-kellene-allnia.htmlDmitrij így is boldog, hogy "csak" harmadik lett az X-Faktorban. A Life.hu riporterének nyilatkozott.TV + SztárokOrigoPumped Gabo és barátnője, Ági megint szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161218-pupmed-gabo-es-baratnoje-sebestyen-agi-megint-szakitottak.htmlPumped Gabo elkésett Sebetyén Balázs Gyertek át! című műsorából. Azt is elmesélte, mi volt az elmaradás oka. TV + SztárokOrigoTóth Gabi nem gondolta, hogy Opitz Barbi nyeri meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20161218-toth-gabi-nem-gondolta-hogy-opitz-barbi-nyeri-meg-az-x-faktort.htmlOpitz Barbi hangszálgyulladása nagyon megnehezítette az X-Faktor döntőjére való felkészülést. Tóth Gabi nem gondolta volna, hogy a betegség ellenére mentoráltja megnyeri a tehetségkutatót, szerdától ugyanis mélyrepülésben voltak. TV + SztárokOrigoSzteroidos injekciót kapott az X-Faktor döntője előtt Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161218-szteroidos-injekciot-kapott-az-x-faktor-donto-elott-opitz-barbi.htmlAz X-Faktor döntője előtt betegedett le Opitz Barbi, aki végül megnyerte a tehetségkutatót. A Life.hu riporterének árulta el, hogy hozták formába a nagy mértettetésre.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.