David Beckhamék óriási partira készülnek

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham Mel C Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham színvonalas partira készülnek szilveszter alkalmából. 

A Becham család a Maldív-szigetekre utazik szilveszterkor: ott köszöntik az új évet. Victoria már leadta a vendéglistát is, amelyből kiderült, hogy az egykori Spice Girls tag, Mel C is a fellépők között lesz.

Óriás bulira készül Victoria és David Beckham Forrás: AFP/Justin Tallis

Nem ő lesz az egyetlen híresség a bulin, hiszen Gordon Ramsay és felesége is tiszteletét teszi az eseményen. "Victoria szervezett le mindent az utolsó asztaldíszig" - mesélte David.

Nem nagy érdekesség, hogy Mel C neve előkerült az esemény kapcsán, hiszen felröppentek hírek, melyek szerint a régi lányegyüttes újra összeaáll - írta meg a Blikk.

"Szinte kizárt, hogy Mel lemondja a bulit" - mesélte Victoria egyik barátnője.

Tilláról kiderült egy titok: Kamarás Ivánnal balettozotthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-tilla-kamaras-ivannal-balettozott-franciaorszagban.htmlKeveset tudhattunk eddig Tilla és Kamarás Iván barátságáról, pedig már évtizedek óta tart. 1992-ben ismerkedtek meg egymással, és azóta sem szakadt meg a kapcsolatuk. Régi emlékeket idéztek fel Kamarás Iván születésnapján, így derült ki, hogy még balettoztak is együtt. TV + Sztárok--Puskás Peti elárulta, hogyan segít karácsonykor a rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-puskas-peti-is-segit-a-raszorulokon-karacsonykor.htmlA karácsony mindenki számára mást jelent, mégis van közös pont: sokan szeretnek segíteni a rászorulókon, ahogy Puskás Peti is. Az énekes édesanyja minden karácsonykor adott, ez az élmény pedig meghatározta Peti gyerekkorát. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Jennifer Lopez bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-jennifer-lopeznek-uj-pasija-van.htmlGyanúsan sok időt tölt együtt JLo és Drake, bár állításuk szerint csak azért, mert közös számon dolgoznak. TV + Sztárok--Nagyon szorosak voltak az X-Faktor fináléjának eredményeihttp://www.life.hu/sztarok/20161221-kikerultek-az-x-faktor-szavazatok-eredmenyei.htmlSokak számára nem jelentett meglepetést az X-Faktor végeredménye. Opitz Barbi nyerte meg a show-t, de a kikerült szavazatok alapján elmondható, hogy igen szoros volt a verseny. Ráadásul a hármas fordulóban még Mata Ricsi vezetett. TV + SztárokOrigoDemjén Ferenc nem tudja feldolgozni barátai haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-demjen-ferenc-sok-baratjat-elveszitette-nem-tudja-feldolgozni.htmlMa ünnepli 70. születésnapját Demjén Ferenc, de napját munkával tölti. Sok baráttól kellett elbúcsúznia, akiknek halálát nem tudja feldolgozni. Köztük van Somló Tamás is, akivel különleges viszonyt ápolt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÚj pasit és bombatestet villantott Sharon Stonehttp://www.life.hu/sztarok/20161220-sharon-stone-szineszno-uj-pasijaval-romantikazott.htmlSharon Stone 58 éves, és nem is csoda, hogy szuper formában van: valószínűleg új szerelme hatására virult ki ennyire. Mutatjuk is Sharon kedvesét! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.