Töltött káposzta egy külföldi asztalán? Ez az eredmény!

külföld videó étel töltött káposzta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha túltesszük magunkat azon, hogy a szörnyűséges Hungary-hungry "poénnal" indítanak, egy nagyon vicces videó vár ránk. 

Töltött káposzta, csalamádé, nokedli, szilvásgombóc - csak néhány finomság, melyet megkóstoltattak pár külföldi fiatallal. A Buzzfeed videóján jól látszik, hogy a szereplők közül sokaknak nagyon tetszenek az ízek, ám vannak olyanok is, akik bizony fintorognak egy-egy fogás után. Vannak viszont olyan ételek is a hazai kulináris palettán, amelyek a turisták számára felfoghatatlanok, nem értelmezhetőek. Íme, az említett ételek:

Újabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjábanhttp://www.life.hu/news/20161223-merenyletre-keszult-egy-koszovoi-testverpar.htmlÚjabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legforgalmasabb és legnagyob plázájában. A férfiakat letartóztatták, mielőtt a szörnyű tettet elkövették volna. News--Élő adásban lett rosszul a másnapos időjóshttp://www.life.hu/news/20161220-elo-adasban-lett-rosszul-a-masnapos-idojos-a-bbc-n.htmlSzörnyen kínos helyzetbe került a minap a BBC időjósa: élő adásban lett rosszul, mert előző nap nagyon sovat ivott. NewsThinkstockA NÉBIH 3 tonna karácsonyi édességet foglalt le: mind romlott volthttp://www.life.hu/news/20161222-3-tonna-romlott-karacsonyi-edesseget-foglalt-le-a-nebih.htmlTöbb tonna karácsonyi édességet vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Szerencsére még a boltba kerülésük előtt sikerült rátalálni a lejárt édességekre, több milliós bírság várható az ügyben. NewsOrigoValószínűleg megtalálták a meggyilkolt sztár, Lisa Marie Neagle holttestéthttp://www.life.hu/news/20161221-a-rendorseg-megtalalhatta-lisa-marie-neagle-holttestet.htmlValószínűleg a meggyilkolt Lisa Marie Neagle holttestét találhatta meg a rendőrség. A tévésztár a hétvégén tűnt el, maradványaira egy kertben bukkantak rá, elásva. A gyilkosság indítékáról egyelőre semmit nem tudnak. News--Támadást tervezett egy férfi az adventi vásáron http://www.life.hu/news/20161221-egy-marokkoi-ferfi-meg-akarta-tamadni-a-salzburgi-adventi-vasart.htmlA férfi még 2015-ben érkezett Ausztriába. Bár a hírek szerint le akart telepedni, a menekültkérelmét elutasították. NewsAFPVigyázz! A Telekom nevében csalnak ki pénzt emberektőlhttp://www.life.hu/news/20161221-a-telekom-neveben-csalnak-ki-penzt-emberektol.htmlA telefontársaság munkatársának adják ki magukat és csalnak ki pénzt emberektől a tettesek. Egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik vannak a háttérben, a Life.hu információi szerint már nyomozócsoport vizsgálja az ügyet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.