Sajnálatos dolgot jelentett be Nótár Mary december közepén: elvesztette kisbabáját. Az énekesnő Facebook-oldalán tudatta rajongóival szomorúságát, de állítólag a nagymamája nem tudott a vetélésről. A sztár terhességét is sokan vitatták, L.L. Junior például szó szerint azt mondta, hogy az énekesnő hazudik.

Nótár Mary szeptember végén, nagy örömmel jelentette be, hogy terhes. Párja, Dávid nagyon örült a hírnek, ahogy az énekesnő egész családja is. A botrányok azonban nem kerülték el Maryt, várandóssága alatt többször is szerepelt az újságok címlapján például azzal, hogy még mindig dohányzik.

Nótár Mary nagymamája nem tudott a vetélésrőlFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnő terhességében sokan nem is hittek, köztük L.L. Junior, aki szó szerint kijelentette, hogy Mary hazudik.Később ugyan bocsánatot kért a rapper az énekesnőtől, de nem ő volt az egyetlen, aki kételkedett Mary szavában, a menedzsere sem hitt a terhességben. Mary december közepén azonban bejelentette, hogy elvetél. Facebook-oldalán egy sokatmondó posztban tudatta rajongóit a szomorú hírről, de mindenkihez nem jutott el az információ. A Story Magazin megkereste az énekesnő nagymamáját, aki állítólag még mindig abban a hitben élt, hogy unokája várandós.