Doutzen Kroes fürdőruhás fotója felforrósítja a hangulatot

Forrás: Instagram/doutzenkroes -
Doutzen Kroes test fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony elmúltával már senki nem vágyik hóra, na meg fagyra, ugorhatnánk nyugodtan a nyárra. Sokan ezt meg is teszik, például Doutzen Kroes szupermodell, aki a tengerparton piheni ki az ünnepek fáradalmait.

Javában tart a tél és nagyon messze van még a vége, pedig fagyoskodni szinte senki nem szeret. Van olyan, aki nem is teszi. Doutzen Kroes szupermodell nemet mondott a télre, ő inkább a napsütötte tengerparton élvezi ki a december végét.

Doutzen Kroes már korábban is megmutatta idomait fürdőruhában Forrás: Instagram/doutzenkroes

A gyönyörű testű manöken jó dolgában nem felejtkezik meg a rajongóiról sem, gyakran posztol képeket fürdőruhás testéről. A követői amellett, hogy nem győznek gyönyörködni a sztár idomaiban, irigykednek is rá, hiszen szívesen élvezné mindenki a tűző nap sugarait. Így azonban csak a modell képét élvezhetjük.

#theview #beachbum #holidaymode ( @sunneryjames)

Doutzen Kroes (@doutzen) által közzétett fénykép,

Szellő István és Erős Antónia helyett Scherer Péter és Kovács Patrícia olvassa a hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szello-istvant-es-eros-antoniat-scherer-peter-es-kovacs-patricia-valtja.htmlNem a megszokott páros fogadja majd az RTL Klub híradójának nézőit. Kovács Patrícia és Scherer Péter fogja szolgáltatni a híreket a nézőknek, de nem kell megijedni. Csupán a szilveszteri különkiadást vezeti majd a színészpáros. TV + SztárokOrigoSzerelmével ünnepelte a karácsonyt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kobol-anita-uj-szerelmevel-unnepelt.htmlA csinos műsorvezető hangulatos fotót posztolt a közösségi oldalán a követői nagy örömére. TV + Sztárok--Nem 99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa: több évet letagadott a korábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-navai-aniko-szerint-gabor-zsazsa-tobb-evet-letagadott-a-korabol.htmlDecember 18-án hunyt el Gábor Zsazsa, hosszú betegeskedés után. A díváról mindenki úgy tudta, hogy februárban töltötte volna be a 100. életévét, ám a hollywoodi világban járatos Návai Anikó szerint Gábor Zsazsa 4 évet letagadott a korából. TV + Sztárok--Kapócs Zsókát beperelné az egyik állatvédő alapítványhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kapocs-zsokat-beperelne-egy-allatvedo-alapitvany.htmlEgy Rudolf nevű, megkötözött lábú lovat akart mindenki megmenteni, de az ügyből hatalmas félreértés és botrány kerekedett. Zsókát a Facebook-oldalán ócsárolják félrevezetés miatt, míg az egyik alapítvány jogi útra terelné a dolgot. TV + Sztárok--Puzsér Róbert nekiment Vágó Istvánnak: médiahazugságnak tartja a kvízmesterthttp://www.life.hu/sztarok/20161230-puzser-robert-mediahazugsagnak-tartja-vago-istvant.htmlAz éles nyelvéről és kemény kritikáiról ismert Puzsér Róbert karácsonyi műsorában Vágó Istvánról mondta el a véleményét. Szerinte a műsorvezető kvízműsorokban folytatott munkája egyszerűen egy médiahazugság, pontosabban Vágó István maga a médiahazugság. Természetesen a válasz sem maradt el, Puzsért médiabohócnak titulálta a kvízmester. TV + Sztárok--Liz Taylor lenyúlta Debbie Reynolds férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-liz-taylor-lenyulta-debbie-reynolds-ferjet-eddie-fishert.htmlNem csak a földi halandóknál, de bizony a sztároknál is előfordul, hogy két barátnő egy pasi miatt ugrik egymásnak: így volt ezzel anno Liz Taylor és Debbie Reynolds is. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.