Dzsudzsák Balázs nagyon boldog: David Guettával futott össze Dubajban

David Guetta Dubai Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dubajban sziesztázik Dzsudzsák Balázs, de nem egyedül. Családja és barátai meglepték őt, ráadásul még egy hírességgel is összefutott: David Guettával fotózkodott a focista.

Dzsudzsák Balázsnak sem telnek olyan rosszul a napjai, Dubajban élvezi ki azt, ami a 2016-os évből még hátravan. Szerencsére nincs egyedül a programokra, barátai is vele vannak, hogy biztosan szórakoztató legyen az eltöltött idő.

Dzsudzsák Balázst nagyon boldoggá tette David Guetta Forrás: Instagram

Rajtuk kívül azonban egy sztár okozott igazi boldogságot a magyar focistának, mégpedig egy férfi. Dzsudzsák Balázs nem mással futott össze Dubajban, mint David Guettával. Láthatóan a magyar játékos nagyon odavan a DJ munkásságáért, és szerencsésnek tartja magát, hogy vele fotózkodhatott, ám rajongói szerint inkább Guetta a mázlista!

Doutzen Kroes fürdőruhás fotója felforrósítja a hangulatothttp://www.life.hu/sztarok/20161230-doutzen-kroes-a-tengerparton-sutkerezik.htmlKarácsony elmúltával már senki nem vágyik hóra, na meg fagyra, ugorhatnánk nyugodtan a nyárra. Sokan ezt meg is teszik, például Doutzen Kroes szupermodell, aki a tengerparton piheni ki az ünnepek fáradalmait. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher furcsa végakaratot választott magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-carrie-fishernek-volt-vegakarata.htmlEgy régebben megjelent könyvéből kiderült: furcsa végakaratot választott magának a Star Wars Leia hercegnője. TV + Sztárok--Gáspár Laci ezentúl nemcsak énekel! Vendéglősnek állt a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-gaspar-laci-vendeglosnek-allt.htmlBe szeretné biztosítani családja jövőjét Gáspár Laci, így már nem csak az éneklésből tartja fenn magát. Bisztrót nyitott az énekes, mivel úgy gondolja, fontos, hogy több lábon álljon. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázott Makranczi Zalán és Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-moziban-romantikaznak.htmlVéget ért a karácsony, és habár ez a szeretet, valamint a család ünnepe, jól jön egy kis pihenés a nagy forgatag után. Szinetár Dóra és Makranczi Zalán is elszöktek egy kicsit kettesben. Romantikáztak egyet szabad estéjükön. TV + Sztárok--Szellő István és Erős Antónia helyett Scherer Péter és Kovács Patrícia olvassa a hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szello-istvant-es-eros-antoniat-scherer-peter-es-kovacs-patricia-valtja.htmlNem a megszokott páros fogadja majd az RTL Klub híradójának nézőit. Kovács Patrícia és Scherer Péter fogja szolgáltatni a híreket a nézőknek, de nem kell megijedni. Csupán a szilveszteri különkiadást vezeti majd a színészpáros. TV + SztárokOrigoSzerelmével ünnepelte a karácsonyt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kobol-anita-uj-szerelmevel-unnepelt.htmlA csinos műsorvezető hangulatos fotót posztolt a közösségi oldalán a követői nagy örömére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.