16 éve vesztette életét Zámbó Jimmy

Forrás: MTI/Földi Imre -
halál Zámbó Jimmy évforduló énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2001. január 2-án, azaz pontosan 16 éve hunyt el Magyarország egyik leghíresebb zenésze, Zámbó Jimmy.

Zámbó Jimmy mindössze 42 éves volt, mikor életét vesztette. Halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok, nem tudjuk, hogy pontosan miért halt meg. Annyi azonban biztos, hogy az énekes halálához köze van egy fegyvernek, és ugyan hamar kórházba került, mégsem tudtak már rajta segíteni.

Ma van 16 éve, hogy elhunyt Zámbó Jimmy Forrás: MTI/Földi Imre

Az elhunyt énekes 3 fia, Krisztián, Szebasztián és Adrián rendhagyó módon Galgahévízre, édesapjuk korábbi lakhelyére utaznak, és ott emlékeznek meg róla.

Jimmy sírján mindig rengeteg a virág, mert sokan nem csak halottak napján, hanem egyéb alkalmakkor is ellátogatnak hozzá. Óriási rajongótábora 16 év után sem hagyott fel az énekes bálványozásával. Klubokban, csoportokba tömörülve tartják fent Jimmy emlékét.

Börtönből a luxusba: Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20170102-jeremy-meeks-mereg-draga-autoval-pozol.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. TV + SztárokOrigoCéline Dion megható videóval emlékezett meg a férjéről http://www.life.hu/sztarok/20170102-celine-dion-az-enekesnot-nagyon-megviselte-a-ferje-halala.htmlA Grammy-díjas kanadai énekesnő a hivatalos YouTube csatornájára tett fel egy videót, melyben az elmúlt egy év megpróbáltatásai mellett a férjéről is beszélt. TV + Sztárok--Debreczeni Zita egy mexikói tengerparton sütkérezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-debreczeni-zita-egy-mexikoi-tengerparton-koszontotte-az-ujevet.htmlLélegzetelállító helyen pihen Debreczeni Zita, neki már biztosan jól indul az éve. A fotós Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján tengeti az év első napjait. TV + SztárokOrigoÍgy szilvesztereztek Beckhamék a Maldív-szigetekenhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-beckhamek-a-maldiv-szigeteken-szilvesztereztek.htmlA Beckham család a Maldív-szigeteken töltötte a szilveszteri időszakot. Hatalmas partyt rendeztek. TV + Sztárok--Medveczky Ilona szerelmi csalódáson esett át 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-medveczky-ilona-szerelmi-csalodas-video.htmlA Mokka című műsorban vallott elmúlt évéről a díva, Medveczky Ilona. Kiderült, hogy egy komoly szerelmi csalódáson esett át... TV + Sztárok--Nem hozzák haza Gábor Zsazsa hamvait: özvegye szerint rossz állapotban van a síremlékhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-gabor-zsazsa-siremleke-rossz-allapotban-van-nem-hozzak-haza-a-maradvanyait.htmlGábor Zsazsát december 30-án búcsúztatták el a Good Shepherd-templomban. Akkor még úgy lehetett tudni, hogy a dívai hamvait akaratának megfelelően később Magyarországra szállítják. Azonban meglehet, hogy ez nem fog egyhamar bekövetkezni, ugyanis Zsazsa özvegye nem elégedett a temetővel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.