Szerelme vallott: George Michael nem akart meghalni

Forrás: WireImage/2011 Tony Barson/Tony Barson -
öngyilkos George Michael Fadi Fawaz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Michael halálával kapcsolatban rengeteg hír terjeng. Bizonyos információk szerint véletlenszerűen hunyt el, míg mások szerint szándékosan oltotta ki saját életét. Most azonban Fadi Fawaz, a sztár egykori szerelme tiszta vizet öntött a pohárba. 

George Michael élettársa, Fadi Fawaz tisztázta a pletykákat és elárulta: aznap este nem volt otthon, mikor a sztár elhunyt. Illetve otthon volt, csak a kocsijában aludt, ám ennek okait még egyelőre nem tudjuk.

"Soha többé nem láttam. Elaludtam a kocsimban, és ezért már többé nem találkozhattam vele" - nyilatkozta a férfi.

George Michael nem akart meghalni Forrás: WireImage/2011 Tony Barson/Tony Barson

Azt is elárulta, hogy valaki feltörte a Twitter oldalát, és valótlan állításokat tett közzé a nevében. A közösségi oldalra kiírt poszt szerint az 53 éves sztár öngyilkos lett, és már több alkalommal próbált végezni magával. Régebbi információk szerint komoly tervei voltak a 2017-es évre.

Fawaz azt állítja, hogy ezeket az információkat nem ő írta, és a kijelentések egyáltalán nem igazak. A férfi teljesen megdöbbent attól, hogy egy ilyen tragédiából valaki képes tréfát űzni.

"A rendőrség mindenről tud, és ez a lényeg" - összegezte Fawaz a DailyMailnek.

George Michael rájuk hagyja a vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-ok-oroklik-george-michael-vagyonat.htmlFelfoghatatlan összeget hagyott maga mögött George Michael, és most az is kiderült, hogy ki és mennyit fog ebből kapni. TV + SztárokOrigoSzerettei mellé temetik George Michaelthttp://www.life.hu/sztarok/20161228-meg-van-hova-fogjak-eltemetni-george-michaelt.htmlÚgy tűnik már biztos, hogy hol lesz George Michael sírja elhelyezve. TV + Sztárok--Elton John a színpadon sírt George Michael miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-elton-john-sirva-fakadt-george-michael-miatt.htmlAhogy telik az idő, egyre inkább tudatosul mindenkiben: George Michael már nincs köztünk többé. Legutóbb Elton John borult ki egy óriási közönség előtt az énekes halála miatt. TV + Sztárok--Így gyászolja a sztárvilág George Michaelthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-george-michaelt-igy-gyaszoljak-a-sztarok.htmlOtthonában, békésen érte a halál George Michaelt, mindössze 53 évesen. Az egész világ gyászolja az énekest, aki rengeteg slágerrel kápráztatta el a rajongóit. Mindenkit lesújtott, hogy távozott a legenda. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterKarácsonykor veszítette el édesapját Ivancsics Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-karacsonykor-veszitette-el-edesapjat-ivancsics-ilona-szomszedok.htmlIvancsics Ilona színésznő számra nem végződöt jól az év: tragdia árnyékolta be az ünnepi időszakot.TV + Sztárok--Botrány Mariah Carey szilveszteri koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-botrany-mariah-carey-szilveszteri-koncertjen-instagramon-magyarazkodik.htmlÓriási hisztibe torkollott Carey fellépése. Valami nem volt jó: hol ezzel, hol azzal volt a baj. Többek szerint az énekesnő egyszerűen részeg volt. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.