Kate Winslet csúnya sztárok Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! 

Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő. Ki gondolta volna, hogy a most 41 éves sztárt gyerekként többször is kikosarazták, amikor színpadra szeretett volna állni?! Tizennégy éves korában például azt mondta neki a dráma- és színházismeret tanára, hogy tökéletes lesz a kövér, átlagos lányok szerepeire. Persze a szőke kislányt akkor nagyon megviselték az elhangzottak, végül mégis úgy döntött, nem adja fel. És láss csodát: világsztár lett belőle!

Kate Winsletnek a Lancome számára készült képeit látva nehezen hisszük el, hogy valaha csúnyának tartották őt Forrás: giphy.com

Reese Witherspoon

Laura Jeanne Reese Witherspoon amerikai filmszínésznő. Első szerepét a Holdember című filmben kapta még tizennégy évesen. A 40 éves szőke szépség ma már mindenkit elvarázsol bájával és kedvességével, ám volt idő, amikor nem volt szimpatikus a rendezők számára. Reese a karrierje elején éppen egy meghallgatáson volt, amikor elcsípte, hogy éppen róla beszélnek a folyóson. A két férfi szerint a színésznő egyáltalán nem szép, sőt nem elég magas és csinos, hogy sztár váljon belőle. Erre aztán hamarosan rácáfolt...

Miből lesz a cserebogár? Reese Witherspoon első szerepét a Holdember című filmben kapta tizennégy évesen Forrás: Youtube

Jennifer Lawrence

Jennifer Shrader Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő. A 26 éves sztár korántsem mondható olyan hírességnek, aki teljesen elszállt volna a siker miatt. Jen emellett többször is elmondta, hogy őt nem érdeklik a különböző szépségideálok és trendek, így egyetlen szerep kedvéért sem fog kemény diétába. A színésznőt egyébként évekkel ezelőtt a saját ügynökei bírálták a súlya miatt, sőt, a hírek szerint még egy meztelen fotót is kapott magáról, majd azt mondták neki, hogy használja motivációnak a diétájához.

Jennifer Lawrence-t még a saját ügynökei is bírálták a súlya miatt, a gyönyörű színésznő azonban nem foglalkozik a szépségideálokkal Forrás: giphy.com

Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch angol színész, aki színházi, televíziós, mozifilmes és rádiós szerepei miatt egyaránt elismert. A 40 éves sztár jelenleg a BBC legsikeresebb sorozatában játssza Sherlock szerepét, melyet a hírek szerint először nem ő kapott volna, ugyanis a készítők csúnyának tartották Cumberbatch vonásait. Mindezt Steven Moffat, a sorozat egyik alkotója árulta el a Hay Festival nevű irodalmi-művészeti fesztiválon. „Benedict láttán lecsesztek, hogy dögös Sherlockot akarnak, nem pedig egy ilyet.” Mint kiderült, főleg a sztár orrával voltak elégedetlenek.

Hihetetlen, hogy eleinte nem Benedict Cumberbatchet akarták Sherlock Holmes szerepére Forrás: giphy.com

Meryl Streep

Streep 19 jelölésével a legtöbbször nominált színésznő az Oscar-díj történetében. Bár a 67 éves sztár a világ egyik leghíresebb színésznőjének számít, sok évvel ezelőtt mégis nemet mondtak neki. A híresség 1976-ban, a King Kong válogatóján kapta meg az olasz rendezőtől, Dino de Laurentiistől, hogy csúnya és alkalmatlan erre a pályára, ám ez szerencsére nem tántorította el a dologtól. Többet nem is beszélt az olasz művésszel, sőt, elmondása szerint semmi pénzért nem dolgozna vele.

Meryl Streepet Dino de Laurentiis csúnyának és alkalmatlannak találta. Hogy mi?! Forrás: giphy.com

Mérhetetlen csúcsgázsi! Ennyit keresnek a hollywoodi sztárok

Ép ésszel fel sem foghatók azok az összegek, amiket ezek a hírességek visznek haza egy-egy forgatás végeztével. Bár még a 30. életévüket sem töltötték be, máris olyan vagyonnal rendelkeznek, amely életük végéig kitart majd. Nézzük a világ leggazdagabb milliárdosait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.