Nicole Kidman és Keith Urban nyilvánosan vesztek össze: vihar van a paradicsomban!

Forrás: AFP/Mark Davis -
vita Nicole Kidman Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nyilvánosság előtt veszett össze Nicole Kidman és Keith Urban, nem is akárhol: a vörös szőnyegen. A színésznő legújabb filmjének premierjén került sor a szóváltásra, sokan aggódnak, ez a kapcsolatuk végét jelzi.

Még a legjobb házasságokban is előfordul a vita, de nem mindegy, hogy a szóváltás hol történik. Nagy nyilvánosság előtt összeveszni nemcsak nem illendő, de komoly problémákat mutat. Ezért is aggódnak Nicole Kidman és Keith Urban rajongói, ugyanis a sztárpár a vörös szőnyegen szólalkozott össze.

A vörös szőnyegen veszekedett Nicole Kidman és Keith Urban Forrás: AFP/Mark Davis

Nicole Kidman legújabb filmjének premierjén került sor a nyilvános szóváltásra, rögtön a fényképezkedés után. Az egyik újságíró szem-és fültanúja volt annak, hogyan is sértegették egymást a vonulás után. Állítólag a vita azért alakult ki, mert Nicole Kidman túl sokat dolgozik, és nem tölt elég időt a családdal, de már többször felmerült, hogy a pár kapcsolata nem az igazi. Egy a párhoz közeli forrás azt is elárulta, milyen problémákkal áll szemben a két híresség: Nicole-nak már elege van Keith folyamatos nyavalygásából. "Nicole már teljesen kivan attól, hogy Keith folyamatosan duzzog. Fel kellene fognia, hogy feleségének nagyon fontos a karrierje, és sokkal több támogatást kellene nyújtania, mert ez a helyzet már kezd nagyon frusztráló lenni Nicole számára" - idézte a bennfentest a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.