Arany is van a világ legdrágább pizzáján - Elképesztően sok pénzbe kerül

Forrás: Dreamstime -
drága pizza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is tudjuk elképzelni, hogy milyen pizzát kaphatunk 600 ezer forintért. Olyan különleges feltétek vannak rajta, amilyenekről sokan még életükben nem hallottak. 

608 ezer forint egy pizzáért? Bizony lehetséges. Ezért az összegért cserébe olyan pizzát kaphatunk, melyen aranypelyhek, Ossetra kaviár, fehér stilton sajt, valamint szarvasgomba és libamáj is található.

608 ezer forint a világ legdrágább pizzája Forrás: Dreamstime

Természetesen, ezek olyan élelmiszerek, melyek külön-külön is luxustermékek. Az Ossetra kaviárt a Kaszpi-tengerből nyerik ki, a stilton sajt pedig a világ egyik legfinomabb kékpenészes sajtja Angliából - írta meg a Metro.

Az Industry Kitchen nevű étteremben New Yorkban,tudjuk megvásárolni a drága pizzát. A rendelés előtt viszont 48 órával jleznünk kell az igényt, a ritka alapanyagok ugyanis nincsenek raktáron.

I'm a dangerous man with some money in my pocket

Industry Kitchen (@industrykitchen) által közzétett fénykép,

Gábor Zsazsa özvegye váratlanul eltűnt http://www.life.hu/news/20170103-senki-nem-tudja-hova-lett-gabor-zsazsa-ozvegye.htmlGábor Zsazsa egykori férje, Frédéric Von Anhalt rejtélyes módon eltűnt. NewsOrigoMichael Schumacher ma 48 éveshttp://www.life.hu/news/20170103-ma-48-eves-michael-schumacher.htmlMa 48 éves Michael Schumacher, a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. Sajnos azonban nincs oka a családnak az ünneplésre, a sportoló állapota továbbra sem javul. NewsAFPElőkerült egy videó az isztambuli merénylőrőlhttp://www.life.hu/news/20170103-videot-keszitett-magarol-az-isztambuli-merenylo.htmlAz isztambuli merénylő 39 ember halálát okozta a szilveszter éjjelén elkövetett fegyveres támadás során. Az Iszlám Állam magára vállalta a merényletet, aminek elkövetőjét még nem sikerült kézre keríteni. Nemrég egy új felvétel került elő a támadóról, aki önmagát filmezte az isztambuli Taksim téren. News--Hamarosan megérkezik a hó: akár 6 centiméternyi is eshethttp://www.life.hu/news/20170103-jon-a-hoeses-akar-6-centimeternyi-is-hullhat.htmlNem volt ugyan fehér karácsonyunk, de ettől még van esélyünk arra, hogy a télen havat lássunk. Nemsokára jön is a hóesés. Holnaptól már többfelé várható havazás. News--Levizelték, megverték, ürülékkel etették, majd megölték a férfit http://www.life.hu/news/20170103-levizeltek-megvertek-urulekkel-etettek-a-ferfit.htmlA fiatal elkövetők elképesztő brutalitással végeztek az áldozattal, megalázó élményekben volt része, még mielőtt megölték volna. NewsAFPA Fülöp-szigeteken dolgozó magyar férfit négy golyóval végezte ki szomszédjahttp://www.life.hu/news/20170103-a-fulop-szigeteken-dolgozo-magyar-ferfit-kivegezte-szomszedja.htmlSzilveszter este vesztette életét a Fülöp-szigeteken dolgozó magyar férfi. Szomszédja lőtte fejbe, amiért szóvá tette, hogy a hangos petárdázás nagyon zavarja őt és párját. Négy golyót kapott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.