Kevin 2017-ben már a TV2-n karácsonyozik

film szerződés Andy Vajna Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár eddig minden évben az RTL Klubon volt látható a népszerű filmsorozat, a reszkessetek betörők!, 2017-től megváltoznak a dolgok. 

A hírek szerint a Tv2 megállapodást kötött a Fox csatornával, ennek értelmében pedig egy teljes évig Andy Vajna csatornája adhat le olyan filmeket és sorozatokat, melyek eddig az RTL Klubon voltak láthatóak. Ezek alapján a 2017-es évben itt vetítik sokak kedvencét is, a Reszkessetek, betörők! című nagysikerű filmet. A Szökés, a The Originals, a Grace Klinika és az APB című sorozatok is a TV2 tulajdonába kerültek, illetve az új The Mick, a The Neighbors, és a Született szobalányok című vígjáték is.

A TV2 megállapodást kötött a Fox csatornával Fotó: Polyák Attila - Origo
Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoCsúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--Robbie Williams csúnyán magára haragította a rajongókat http://www.life.hu/sztarok/20170102-robbie-williams-kezfertotlenitovel-mosott-kezet-a-koncert-kozben.htmlBár a Grammy-díjra jelölt sztárt emberek milliói szeretik a világon, az ilyen húzásokkal igencsak magára haragítja a rajongókat. TV + Sztárok--Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Johnny Depp nem fizetett Amber Heardnek http://www.life.hu/sztarok/20161214-johnny-depp-nem-utalta-at-a-penzt-amber-heardnek-a-szepseg-perel.htmlA jelek szerint mégsem sikerült megegyeznie az ismert sztárpárnak, ugyanis a színész nem hajlandó fizetni az exének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.