Hátborzongató: Az isztambuli merényletben elhunyt lány megjósolta a saját halálát

halál terrortámadás Isztambul jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő! Az isztambuli terrortámadásban elhunyt fiatal lány előre megjósolta a saját halálát, amit közösségi oldalára ki is posztolt...

Rita Chami barátaival szerette volna megünnepelni az év utolsó napját, ahogy mindenki más. Ezért érkezett Törökországba a fiatal. Sajnos az ő története, sok társával együtt tragédiába fulladt.

A fiatal lány azon a Boszporusz partján található szórakozóhelyen töltötte a szilvesztert, ahol egy terrorista kezdett öldöklésbe. A 39 halott közül Rita volt az egyik. A 26 éves lányt halálos lövés érte, és barátja kezei között halt meg.

Az utazás előtt a lány közzétett egy posztot közösségi oldalán, melyben elárulta, hogy nem túl nyugodt a törökországi utazás miatt, fél attól, hogy jelen helyzetben akár támadás áldozata is lehet. Félt a terrortámadásoktól, és ő maga is áldozatául esett... Olyan ez, mintha megérezte volna a tragédia közeledtét.

"Remélem, jól fogjuk érezni magunkat Törökországban, legrosszabb esetben meghalok egy bombatámadásban, és követem az anyukám" - írta ki Rita a közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.