A pénteki Önindítóban faggatta Bochkor Gábor és csapata Náray Tamást arról a Facebook-posztról, amit még tavaly decemberben tett közzé. Bár az indulatok mára elcsitultak, a véleménye nem változott. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a Facebookon fejtette ki véleményét a magyar hírességek egy csoportjáról Náray Tamás. A divattervező szerint sok sztár nem képes fizetni a ruhákért, inkább kölcsöndarabokban villog a vörös szőnyegen. A kifakadásból botrány lett, Tóth Gabi is kiakadt. Náray most a 89.5 Music FM reggeli műsorában alaposabban kifejtette, hogy mire is gondolt pontosan.  

Náray Tamás kiborult: "A ruhákat elhasználtan hozzák vissza"Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"A ruhákban van munka, pénz, idő. Nem gondolom, hogy ezt oda kéne adnom tökmagért, fruttiért vagy szotyiért cserébe. Beleizzadnak, belepukiznak egész este... A ruhákat elhasználtan hozzák vissza. A helyzet az, hogy ez egy folyamatosan erősödő tendencia....Amint kijön a ruha a varrodából, el lehetne adni, nem kölcsönadni másoknak. Az igazság a következő: vannak televíziós projektek, magazinos divatbemutatók, ahová fel szoktak kérni dizájnereket, akiknek fizetnek. Ott lehet kölcsönadni pár percre, hiszen nem viseli az illető tovább, de melléírják, hogy te tervezted. Aztán van a másik oldala a dolognak, amikor egyes celebek vagy hírességek egy-egy sajtóesemény vagy díjátadó kedvéért kérnek ruhát. Ilyenkor egyéni megállapodás szokott lenni. A harmadik, amikor nem tud valaki felvenni egy szilveszteri bulira semmit, és felhív minket – mesélte a tervező, aki kitért a Tóth Gabi által írt kommentre is.

"Magyarországon ezek a lehetőségek vannak, de az az én döntésem, hogy ezen a pályán akarok-e »focizni«, vagy sem – tette hozzá Tamás.