Meryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédével

Forrás: AFP -
életműdíj Golden Globe-díj Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott...

A Golden Globe életműdíját olyan művészek kaphatják meg, akik a szórakoztatóiparra nagy hatást gyakorolnak. A tavalyi évben Danzel Washington nyerte, előző években pedig George Clooneyt, Woody Allent és Jodie Fostert, Morgan Freemant, Robert DeNirot, Steven Spielberget és Martin Scorseset jutalmazták ezzel az elismeréssel.

#MerylStreep accepted the Cecil B. DeMille award at the #GoldenGlobes today. Watch her powerful speech on JJ now.

Just Jared (@justjared) által közzétett fénykép,

Idén a nyolcszoros Golden Globe díjazott és háromszoros Oscar- díj nyertes ikont, Meryl Streepet tűntették ki, aki ismét lenyűgözően festett a színpadon, köszönőbeszéde pedig elsöprő sikert aratott.

Könnyeivel küszködve köszönte meg a színésznő ezt a hatalmas elismérést és szokásához híven ismét olyan beszédet mondott, aminek komoly mondanivalója van, ezúttal erősen politikai is. Több külföldi pályatársát említette, akik elképesztően tehetségesek, de nem amerikainak születtek- "Ha kidobják őket, ki marad Amerikában?" - utalt itt Trump elnök politikai nézeteire.

Michelle Williams és Meryl Streep a 2017-es Golden Globe-gálán Forrás: AFP

"A tiszteletlenség tiszteletlenséget szül. Az erőszak pedig erőszakot. Ha a hatalom arra használja a pozícióját, hogy terrorizáljon másokat, mind veszíteni fogunk."

A végén pedig elhunyt színésztársa, Carrie Fisher szavaival búcsúzott: "Vedd elő a megtört szíved, és alakítsd át művészetté."

Hoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztő szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe gála vörösszőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--Nicole Kidman rácáfolt válásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-nicole-kidman-racafolt-valasara-ferjevel-jelent-meg-a-golden-globe-on.htmlNicole Kidman házasságával kapcsolatban hallhattunk néhány pletykát, miszerint megromlott a kapcsolata férjével és a válást fontolgatják. Az idei Golden Globe vörösszőnyegén rácáfoltak a pletykákra. TV + Sztárok--Végre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--Kim Kardashian visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kim-kardasian-ujra-a-nyeregben-foto-bizonyitja.htmlKim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.TV + Sztárok--Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatokhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-szabyest.htmlBotrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan. TV + SztárokOrigoKelemen Annára rájöhet a szülhetnékhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-kelemen-anna-gyereket-akar-szulni.htmlKelemen Anna a Micsoda nők! című műsorban elmondta, hogy simán el tudja képzelni, 40 éves kora körül rájöhet a szülhetnék. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.