Nagyon leégett Mariah Carey nézők milliói előtt: nem is próbált úgy tenni, mintha élőben énekelne a szilveszteri koncertjén. A sztár természetesen nem hibáztatja magát, továbbra is a technikai hátteret okolja a bukásért. Ő azonban úgy döntött, egy időre kivonul a közösségi médiából a biztonság kedvéért.

Nem nagyon bírja a kritikát Mariah Carey, még azt sem, amit jogosan kap. A szilveszteri hatalmas beégése után ugyanis inkább úgy döntött, hogy kilép a közösségi médiából, sőt, a mindenféle médiából is!

Mariah Carey a botrány után inkább visszavonul egy időreForrás: AFP/2016 Getty Images/Eugene Gologursky

Az énekesnő ugyanis nem tartja magát hibásnak azért, mert nem tudott elénekelni két vagy három számot élőben. Továbbra is a technikai stábra mutogat, őket okolja a hatalmas beégéséért, miközben ő még csak meg sem próbált rátátogni a dalokra. A nagy port kavaró "fellépés" után még nem akarnak csitulni a kedélyek, ezért határozott úgy az énekesnő, hogy egy időre visszavonul.

Azt azonban leszögezte, hogy a szakmai kötelezettségeit ellátja, készül a turnéra és továbbra is vállal majd ilyen fellépéseket, de csak akkor, ha a saját stábjával dolgozhat.