Tóth Gabi már adott ízelítőt abból, milyen stílusváltáson esett át, és ahhoz, hogy teljesen át tudjon lényegülni, kis szünetet tart. Felfüggeszti például a testvérével közös estjeit, aminek nagyon sokan nem örülnek. 

Tóth Gabi úgy döntött, változtat egy kicsit a művészi stílusán. Már mutatott egy kis ízelítőt abból, mire számíthatnak tőle hamarosan a rajongók, ám a teljes átlényegüléshez egy kis elvonulásra van szüksége. Az énekesnő ezért például felfüggeszti a testvérével közös koncerteket, erről a Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Sokan nem örültek. 

Hiányolni fogják Tóth Gabit a rajongóiForrás: RTL

„Kedvesek! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben a televíziós színházi elfoglaltságaim, stílusváltásom, alkotói elvonulásom miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban. Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségeim miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudom vállalni, így a Sister Act műsor helyett a testvérem, Vera koncertsorozatai kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel! Megértéseteket köszönöm és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Én is ezt teszem most! Szép hétvégét Mindenkinek!” – írta ki Tóth Gabi, és testvére Vera is megosztotta. Sokan azonban nincsenek elragadtatva a hírtől. „Olyat nem megtartani, ami már meg van hirdetve, hát.... Nem korrekt és nem is vet jó fényt az adott művészre. Simán megtehette volna , hogy x időponttól nem fogad el felkéréseket és »elvonul«, érthető is lenne, de így... a DAL című műsor, ami most kiemelten fontos számára a nézők szavazataira alapszik (főleg a végén) nem biztos, hogy jókor lépte meg ezt Gabi... Ettől függetlenül sok sikert mindkettőtöknek 2017-ben is” – írta az egyik rajongó, de volt olyan, aki sokkal durvábban fogalmazott. „Alkotói elvonulásom miatt ... – ne röhögtess te csaj! Életedben nem alkottál még semmi értéket,  miről beszélsz ? A magamutogatás, csöcsdobálás, pecsarázás még nem alkotói tevékenység, csupán egy ősi mesterség űzésének mozdulatai. Vagy netán az érettségi megszerzésével próbálkozol... ?” – írta egy másik kommentelő.