Klapka György zálogházában razziáztak, a családnak nincs ideje szervezni a temetést

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György temetés zálogház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halálával rengeteg teendő szakadt a családtagok nyakába: annyi az elfoglaltságuk, hogy még rendesen meg sem tudták gyászolni az üzletembert. A zálogházat felügyelők ellenőrzik, miközben a család a temetést szervezné, bár még azt sem tudják, hol fogják eltemetni az Aranyembert.

Razziáztak a bankfelügyelők Klapka György zálogházában. Tudni akarták, hogy az üzletember halála után is minden rendben megy-e. Az üzletember legkisebb gyermeke, Sandy volt az, aki körbevezette az ellenőröket és elárulta, hogy ők maguk is felajánlották a Magyar Nemzeti Banknak a vizsgálat lehetőségét, így mindenki megnyugodhat: a zálogház rendben üzemel tovább.

Klapka György zálogházában razziáztak Fotó: Nagy Attila [origo]

"Amikor meghalt apu, telefonáltunk a Magyar Nemzeti Bankba, jeleztük is, hogy ha gondolják, jöjjenek ki, ellenőrizzenek minket, de nemet mondtak. Aztán ma megjelentek, de ez érthető is, hiszen sokan megijedtek, hogy bezárunk. De egy zálogház nem zárhat csak úgy be, hiszen itt nem a mi tulajdonaink vannak" - árulta el a Blikknek Klapka György lánya. Az Aranyember halála után az új igazgatósági elnök kinevezéséhez is szükséges a Magyar Nemzeti Bank engedélye. Klapka György gyermeke azt is elárulta, egyelőre a végakaratot sem ismerik, pedig sok a tennivalójuk. "Nem tudom, mi lesz, még gyászolni sem volt időnk.

Tudjuk, hogy van egy végrendelet, de azt nem, hogy mi van benne. Nem tudom, apu mit szeretne, hogy ki folytassa,

folytassuk-e egyáltalán. Minden a hagyatéki eljáráskor dől el, ami hónapok múlva lehet" - mondta Sandy. Az is kiderült, hogy egyelőre nem tudják, hol helyezik örök nyugalomra Klapkát. "A héten derül ki, hogy mikor és hol lesz a temetés. Még folynak az egyeztetések" - mondta az üzletember fia. "Jelen állás szerint egyáltalán nem tudom, hogy lesz" - árulta el.

Klapka György végakarata hátborzongató

Abban reménykedünk, hogy talán mégsem gondolta komolyan a végakaratát Klapka György, mert ez több mint vérfagyasztó. Olvasd el erről a life.hu cikkét!
Mariah Carey kivonul a közösségi médiából a szilveszteri botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-mariah-carey-a-szilveszteri-fellepese-utan-kivonul-a-kozossegi-mediabol.htmlNagyon leégett Mariah Carey nézők milliói előtt: nem is próbált úgy tenni, mintha élőben énekelne a szilveszteri koncertjén. A sztár természetesen nem hibáztatja magát, továbbra is a technikai hátteret okolja a bukásért. Ő azonban úgy döntött, egy időre kivonul a közösségi médiából a biztonság kedvéért. TV + Sztárok--Elfogták Kim Kardashian kirablóit: 16 embert tartóztattak lehttp://www.life.hu/sztarok/20170109-16-embert-tartoztattak-le-kim-kardashian-kirablasa-miatt.htmlFrancia rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg több lap is, hogy 16 embert tartóztattak le Kim Kardashian kirablása miatt. Több mint 3 hónappal a bűntény után sikerült az elkövetők nyomára bukkanni: az egyik rabló DNS mintáját megtalálták a helyszínen. TV + Sztárok--Ma 35 éves Katalin hercegné: ünnepel a királyi család legstílusosabb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-katalin-hercegno-betoltotte-a-35-eletevet.html35 évvel ezelőtt Catherine Elizabeth Middletonként látta meg a napvilágot a hercegné, akkor még senki sem sejthette, hogy Vilmos herceg párja született meg a Royal Berkshire Hospitalban. Katalin hercegné hosszú és megpróbáltatásokkal teli utat járt be, mire ő lett az egyik legkedveltebb és legstílusosabb tagja a királyi családnak. TV + SztárokOrigoValaki pénzért árulja a Hajdú Pétert lebuktató fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-penzert-aruljak-hajdu-peter-es-uj-szerelme-fotojat.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassága véget ért, és kölcsönösen állítják, hogy a másik már megtalálta az igazit. Hajdú Péter azonban tagadja, hogy bárkivel kapcsolatban lenne, ennek ellenére valaki az őt lebuktató fotóval házal. TV + SztárokOrigoTóth Gabi nem koncertezik: nagy csalódást okozott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-toth-gabi-visszavonul-ami-rosszul-erinti-rajongoit.htmlTóth Gabi már adott ízelítőt abból, milyen stílusváltáson esett át, és ahhoz, hogy teljesen át tudjon lényegülni, kis szünetet tart. Felfüggeszti például a testvérével közös estjeit, aminek nagyon sokan nem örülnek. TV + Sztárok--Tűzijáték miatt hívták ki a rendőröket Bochkor Gáborra http://www.life.hu/sztarok/20170109-szomszedai-kihivtak-a-rendoroket-bochkor-gaborra.htmlHiába gyönyörű a tűzijáték, sokan nem szeretik a nagy hangja miatt, és azért, mert balesetveszélyes. Bochkor Gábor szilveszterkor igazi fényjátékot csinált, de az egyik szomszédja nem örült a privát tűzijátéknak: rendőröket hívott a rádiósra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.