Caster Semenya futónő feleségül vette barátnőjét

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini -
házasság interszexualitás futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semenya és kedvese hatalmas lagzit csaptak, mostmár boldog házasokként élhetik mindennapjaikat. 

Caster Semenya futónő két dolog miatt tűnik ki a többi sportoló közül: egyrészt azért, mert a riói olimpián a 800 métert hatalmas fölénnyel nyerte meg, másrészt pedig azért, mert azon kevesek közé tartozik, akik interszexualitással élnek.

Házasságot kötött Caster Semenya, az interszexuális futónő Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Az interszexuális szó azt jelenti, hogy az ember másodlagos nemi jellegei miatt kívülről nőnek tűnik, de valójában férfi nemiszervei vannak, és sokkal magasabb a tesztoszteronszintje, mint egy egészséges nőnek.

A híresség 26. születésnapján vette el Violet Raseboyát, Pretoriában. Így aztán duplán volt okuk az ünneplésre. Violet igazi habos-babos, fehér menyasszonyi ruhát viselt, a futónő pedig egy mesebeli hercegnek öltözött.

Nem csak a család és a barátok látogattak el a különleges eseményre, hanem számos híresség és sportoló is tiszteletét tette az esküvőn. A szertartást követően hatalmas lagzit csaptak, ahol még népitáncot is lejtettek. Mostantól kezdve boldog házasokként élhetnek tovább.

#CasterSemenya dancing off at her wedding today in Pretoria, South Africa. #casviowedding Video via @kgothatso_mo

BellaNaija (@bellanaijaonline) által közzétett videó,

Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik” így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak az elemekkel. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee már nem búslakodik: új párja van a rappernekhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-ganxsta-zolee-uj-szerelmevel-mutatkozott.htmlSokan aggódtak Ganxsta Zolee épségéért miután egykori párjával véget ért a kapcsolatuk. A rapper kétségbeejtő posztokat osztott meg közösségi oldalán, de úgy tűnik a depressziós időszak véget ért: új szerelem jelent meg az életében. TV + SztárokOrigoÍgy fest Brad Pitt a válás után: sokkoló fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170110-brad-pitt-foto-rengeteg-valtozott-a-vilaghiru-szinesz-valas.htmlAz 53 éves amerikai színész olyan vastapsot kapott a Golden Globe-díjátadón, hogy alig tudott megszólalni. TV + SztárokOrigoKim Kardashian: "Hátba fognak lőni"http://www.life.hu/sztarok/20170110-kim-kardashian-zokogva-meselt-arrol-hogyan-raboltak-ki.htmlKim Kardasian először beszélt a tévében arról, hogyan is élte meg a vele történt borzalmakat. A celeblány egy idő után zokogva borult a testvére nyakába. TV + Sztárok--Kasza Tibi és Majka is durván visszaválaszolt Fenyő Ivánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-kasza-tibi-es-majka-is-valaszolt-fenyo-ivan-serteseire.htmlFenyő Iván méretes posztban fejtette ki a véleményét Majka és Kasza Tibi munkásságáról. Szerinte a Facebook-oldalaikon megosztott tartalmak nem képviselnek értéket. Természetesen a válaszokra nem kellett sokat várni, ám az érintettek rövidebben reagáltak. Kasza Tibi például most jött rá, hogy Fenyő Iván még a világon van. TV + SztárokOrigoCristiano Ronaldo így ölelgeti új barátnőjét: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170110-cristiano-ronaldo-baratnoje-georgina-rodriguez-fotok-a-parrol.htmlAz Európa-bajnok portugál labdarúgó végre a nyilvánosságnak is megmutatta dögös barátnőjét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.