Egy amerikai leszbikus pár terhes fotóin szörnyülködik a világ

fotó várandós leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus házaspár egyik tagja vállalta a mesterséges megtermékenyítést, hogy babájuk lehessen. Azóta egyre több fotót posztolnak, ami megosztja az emberek véleményét. 

Dominique és Crissy néhány hónappal ezelőtt elárulták a rajongóiknak, hogy Domonique várandós, és hamarosan életet ad egy kisfiúnak. A pozitív visszajelzések miatt felbátorodott páros egyre több fotót osztott meg a várandósság szakaszairól, ám egy idő után azt vették észre, hogy az emberek rosszindulatú támadásainak célpontjává váltak.

Rengetegen szóvá tették Domonique külsejét, ugyanis szerintük úgy fest, mint egy várandós férfi, ami bizarr és visszataszító – írta a DailyMail.

A páros elhatározta, hogy közösségi oldalukon fognak reagálni a támadásokra:

"Én is csak egy nő vagyok. Egy nő, aki mindig arra vágyott, hogy gyermeke legyen. Egy nő, aki úgy öltözködik, ahogy jól érzi magát, és egyáltalán nem érdekli, hogy a társadalom mit gondol erről" – írta Domonique.

Kisfiát pedig arra fogja nevelni, hogy mindig vállalja fel önmagát és a véleményét.

Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPTitkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoFásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-fasy-adam-szerint-zambo-jimmynek-tervei-voltak.htmlMindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt. TV + SztárokOrigoSarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-sarka-kata-megszolalt-a-trump-uggyel-kapcsolatban-megdobbent.htmlTele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség? TV + SztárokOrigoMolnár Anikó váratlan bejelentést tett – Ezt nem gondoltuk volna!http://www.life.hu/sztarok/20170115-molnar-aniko-o-is-indulna-egy-dalversenyen-meglepo-bejelentes.htmlBár az egykori Való Világ-sztár gúnyból és viccből írta a dolgot, a rajongók így is meglepődtek. TV + SztárokOrigo"Szeretnénk nagyon szart alkotni" - Döbbenetes nyilatkozat A Dal továbbjutóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-a-spoon-21-zenekar-a-deak-terrol-enekelnek-a-dalban.htmlA Spoon 21 zenekar a Deák téri emlékeket szeretné felidézni a hallgatókban, így egy igazi bulinótával készültek A Dal színpadára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.