Szellemvadász barátaival tett látogatást Andrew Alexander egy kastélyban, ahol készült róla egy fotó. Mindenkit megdöbbentett azonban az elkészült kép: a simaarcú férfinak ugyanis szakálla volt rajta. Andrew úgy gondolja, egy a kastélyban kísértő bárótól kapta a szőrzetet.

Szellemekre vadászik barátaival a háromgyermekes Andrew Alexander. A csapat nemrég egy 14. századi kastélyban tett látogatást, ahol készült is egy fotó a férfiról. Ebben természetesen még nem lenne semmi különös, azonban az elkészült kép nem egészen azt adta vissza, amit vártak. A mindig sima arcú férfinak ugyanis szakálla nőtt a fotón.

A mindig sima arcú férfinak ugyanis szakálla nőtt a fotón (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

A szellemvadász szerint ezt Hódító Vilmos kedvenc bárója, William de Percy ajándékozta neki, pontosabban az ő lelke. Kiderült ugyanis, hogy valószínűleg ez a báró tette le a kastély alapjait, és a fennmaradt képeken neki pontosan ugyan olyan szakálla volt, mint Andrew-nak a fotón. A férfi úgy véli, hogy a báró így szerette volna tudatni velük: ő még mindig ott van, és őrzi a kastélyát - írja a Daily Mail. A fotót, melyen szakálla nőtt a férfinak itt nézheted meg!