Galambos Lajos ellen 2015 szeptemberében indult eljárás vesztegetés és lopás vádjával. A mulatóssztárt akkoriban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, négy hónapot töltött a börtönben.

A börtönben töltött néhány hónap nagyon megviselte Lagzi Lajcsit és családját is. Bár a bíróság azt a határozatot hozta, hogy megszünteti a sztár előzetes letartóztatását, a nyomozás azóta is tart. Míg a családdal nyaralásukat töltötték, az ügyészség újra vádalt emelt Lajcsi és felesége ellen.

A mulatóssztár mellett feleségét, Boglárkát is meghurcolták, holott ő pusztán egy áldozat ebben a kialakult helyzetben. Az asszony csendben tűrte a róla és férjéről szóló híreszteléseket, és ebben az embert próbáló időszakban is töretlenül kitartott férje mellett. Most először mesélt őszintén erről a másfél éves megpróbáltatásról a Story magazinnak.

Galambos BoglárkaForrás: Tények

"Bár az elmúlt hónapokban próbáltam elhitetni magammal, hogy talán felébredhetek ebből a szörnyűségből, még mindig nem könnyebbülhetünk meg. De én nem vagyok bűnöző, ahogy Lali sem, és ezt be is fogjuk bizonyítani! A csodákban nem hiszek, de az igazságban igen" – mondta Galambos Lajos neje.

A szülők gyerekeiket is felkészítették lelkileg erre a nehéz időszakra, ugyanis otthon is mindennapos téma ez a szörnyű helyzet. Nem engedi, hogy bántsák családját, és igyekszik erős maradni. A börtönbe zárás sem tudta megtörni az erős asszonyt.

"Tudom, miért kerültem 2015-ben tizenkét napra rács mögé, és azzal is tisztában vagyok, hogy most miért vádoltak meg. Nem azért, mert bármit is elkövettem volna. Az igazi ok: én vagyok Lajcsi gyenge pontja, velem próbálják megtörni, de ő nem fog elgyengülni. Küzdünk tovább!"