Galambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban.

Lagzi Lajcsi Kubában tartózkodott egy őszi koncertje kapcsán, ahol világsztárokkal dolgozhat majd együtt, amikor vádat emeltek ellene. Másfél éve folyik az eljárás lopás és vesztegetés gyanúja miatt. 

"Az ellenem felhozott vádakat nem követtem el. Bízom benne, hogy ezt a független bíróság előtt fogom tudni bizonyítani. Sőt, biztos vagyok benne.(...) Én nem vesztegettem meg senkit" – ecsetelte Lajcsi. 

A mulatóssztár azt mondja, állnia kell a sarat neki és családjának is, ugyanis nincs más választásuk. Néhány nap múlva lesz egy éve, hogy Lajcsi négy hónapi előzetes börtönbüntetés után kiszabadult. Felesége, akit szintén néhány napra börtönbe zártak az ügy elején, várta őt a kapuk előtt. Bár Lajcsi szabadlábon van, az ügy még nem záródott még le, a vizsgálatok azóta is tartanak, a napokban pedig vádat is emeltek ellene. 

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos LajosForrás: tv2

Azt gondolja, hogy a vádemelés azért történt meg, mert ha ennyi kutakodás után az ügyészség lezárná a nyomozást, akkor elismerné, hogy hibát követtek el.

Ha beigazolódnak a vádak, amiket a sztár minden egyes pontjában tagad, akkor akár 12 év börtönbüntetést is kaphat. 

"Nem ilyen sztárságra vágytam" – mondta megtörten a zenész a reggeli műsorban.