Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berkiék illemtanárhoz látogattak el, ott fejtette ki véleményét Pamela a leendő férjéről. Szerinte Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel, és folyamatosan megalázza őket.

Meglepő kijelentést tett Hódi Pamela: szerinte Berki Krisztián nem tud illendően viselkedni. Erre akkor derült fény, amikor leendő férjével közösen ellátogattak egy illemtanárhoz. Pamela kifakadt, nem győzte sorolni Berki Krisztián rossz tulajdonságait, főként a nőkkel szembeni viselkedésére panaszkodott.

Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlen a nőkkel Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

"Ő nem tiszteli a nőket és megalázza őket, minden nőt"

- ecsetelte Pamela, de Krisztián szerint a saját hiányosságait vetítette ki rá. "Amikor azt mondja, hogy én tiszteletlen vagyok a nőkkel, akkor igazából kiderül, hogy ő tiszteletlen velem. Pontosan tudom, hogy kell egy nővel beszélni, hogyan kell megadni a tiszteletet" - mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.