Egy szénné égett autóban találták meg a 63 éves Loalwa Braz énekesnő holttestét csütörtökön. Kiderült, hogy a Lambada című slágerről ismert nőt saját alkalmazottja gyilkolta meg, miután nem hagyta, hogy kirabolják.

Saját magát buktatta le Loalwa Braz gyilkosa. A Lambada című sláger énekesnőjének holttestét csütörtökön találták meg egy összeégett autóban Brazíliában, azóta kiderült, hogy miért kellett meghalnia és néhány órával a holttest megtalálása után már le is tartóztatták a feltételezett elkövetőket.

Ezért halt meg a Lambada énekesnőjeForrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide Please check additional restrictions!/Fryderyk Gabowicz

Három fiatal férfit vádolnak a gyilkossággal, köztük az énekesnő panziójának recepciósát. A 23 éves alkalmazott, Wallace de Puala Vieira önmagát buktatta le, ugyanis önként jelentkezett a rendőrségen tanúként, de gyorsan belezavarodott vallomásába, és végül beismerte, hogy két, 21 és 18 éves társával együtt ő ölte meg munkaadóját. Azért kellett meghalnia, mert a három férfi ki akarta fosztani az énekesnő szobáját, del Loalwa Braz Vieira ellenállt. A betörők ezután ütni és rúgni kezdték, amitől eszméletét vesztette. A tettesek végül a saját autójába fektették a nőt, és elhajtottak a kocsival. Az autó azonban egy kilométer után lerobbant, ezért a bűnözők felgyújtották. A háromfős társaság egyik tagjánál megtalálták az áldozat bankkártyáját és mobiltelefonját - írja az MTI.