Igazán ikonikus pillanatot mutatott meg életéből Szandi a rajongóinak: egy 20 évvel ezelőtti fotót, amin ráadásul egy hírességgel pózolt. A képen látható hölgy nem más, mint az Agua együttes énekesnője.

Szandi egy meghatározó emléket mutatott meg rajongóinak a Facebook-oldalán. Az énekesnő egy 20 évvel ezelőtt készült fotót tett közzé, ami nagyon kedves a számára. A képen nem mással, mint az Agua énekesnőjével látható, akivel egy napon léptek színpadra Hongkongban. Szandi azóta is nagy becsben tartja, szinte kincsként őrzi a relikviát, amit büszkén osztott meg közösségi oldalán.

Szandi nosztalgiázottFotó: Margitay Klára/Life.hu

"20 éve annak, hogy Hongkongban a Midem Ázsián egymás után léptünk fel a dán Aqua zenekarral. Koppenhágában ugyanazokkal a producerekkel dolgoztunk. Lenével, az énekesnővel közös öltözőnk volt. Amikor előadták a Barbie Girl című dalukat, rögtön érezni lehetett, hogy nagy sláger lesz. 30 országban lett aranylemez! Azóta is őrzöm a közös fotónkat" - írta az énekesnő a képhez. Bár sok idő eltelt már az elkészülte óta, Szandi mit sem változott. Ugyanaz a csillogó szemű, mosolygós énekesnő most is, mint akkor volt.