Hónapokkal ezelőtt esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről Zalatnay Cini, több bordája is eltört. Kártérítést követel, ugyanis ügyvédjével úgy vélik, nem volt megfelelő a síkosságmentesítés a területen.

Zalatnay Cini november elején esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről, a zuhanás következtében pedig komoly sérüléseket szenvedett. Több bordája is eltört az énekesnőnek, akit mentővel szállítottak kórházba az eset után. Több napig kórházi megfigyelésre szorult, de otthon ia folytatódott a lábadozás. Alig tudott mozogni és levegőt is nehezen kapott. A barátnői segítették őt a mindennapokban, ám nemcsak a szörnyű fájdalom okozott neki problémát, hanem az is, hogy rengeteg fellépését le kellett ezért mondania.

Zalatnay Sarolta kártérítést követel a balesete miattFotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énkesnő úgy döntött, kártérítést követel a bevásárlóközponttól, mert rengeteg kiesést okozott neki a baleset, ami szerinte mulasztás miatt következett be. Ráadásul hamarabb is munkába állt, mivel 56 ezres nyugdíja nem elegendő arra, hogy fenntartsa magát. A Ripostnak nyilatkozott is Cini ügyvédje az esetről. "A síkosságmentesítés nem volt tisztességesen megoldva" - vélekedik Dr. Lichy József. Azt is hozzátette, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet, próbálnak megegyezni az üzemeltetővel. A kártérítési igény pontos összege nem derült ki, de az biztos, hogy több milliót követelnek.