Zalatnay Cini balesete után kártérítést követel a bevásárlóközponttól

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
kártérítés Zalatnay Cini baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal ezelőtt esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről Zalatnay Cini, több bordája is eltört. Kártérítést követel, ugyanis ügyvédjével úgy vélik, nem volt megfelelő a síkosságmentesítés a területen.

Zalatnay Cini november elején esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről, a zuhanás következtében pedig komoly sérüléseket szenvedett. Több bordája is eltört az énekesnőnek, akit mentővel szállítottak kórházba az eset után. Több napig kórházi megfigyelésre szorult, de otthon ia folytatódott a lábadozás. Alig tudott mozogni és levegőt is nehezen kapott. A barátnői segítették őt a mindennapokban, ám nemcsak a szörnyű fájdalom okozott neki problémát, hanem az is, hogy rengeteg fellépését le kellett ezért mondania.

Zalatnay Sarolta kártérítést követel a balesete miatt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énkesnő úgy döntött, kártérítést követel a bevásárlóközponttól, mert rengeteg kiesést okozott neki a baleset, ami szerinte mulasztás miatt következett be. Ráadásul hamarabb is munkába állt, mivel 56 ezres nyugdíja nem elegendő arra, hogy fenntartsa magát. A Ripostnak nyilatkozott is Cini ügyvédje az esetről.

"A síkosságmentesítés nem volt tisztességesen megoldva"

- vélekedik Dr. Lichy József. Azt is hozzátette, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet, próbálnak megegyezni az üzemeltetővel. A kártérítési igény pontos összege nem derült ki, de az biztos, hogy több milliót követelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.