85 évesen elhunyt Torgyán József

halál Torgyán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Független Kisgazdapárt egykori vezetőjét otthonában érte a halál. Torgyán József 85 éves volt.

Meghalt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt egykori vezetője. A politikust 85 éves korában, fővárosi, XII. kerületi otthonában érte a halál - tájékoztat az Origo.

Torgyán József. A képre kattintva galériát nézhet meg Torgyán József pályafutásáról Forrás: MTI/Balázs Attila

A lap elérte az egyik hozzzátartozót, aki csak annyit mondott,

család közleményt adott ki, ennél többet egyelőre nem szeretnének közölni.

"A diákok amnéziásak a történtektől, a kórházban tértek magukhoz"http://www.life.hu/news/20170122-veronai-buszbaleset-balog-zoltan-sajtotajekoztatoja.htmlRendkívüli sajtótájékoztatót tartott Balog Zoltán emberierőforrás miniszter és Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója. News--Minkét gyermekét elvesztette a diákjait mentő tanárhttp://www.life.hu/news/20170122-veronai-buszbaleset-meghaltak-a-tanar-gyermekei.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy hős tornatanár többször is visszament a buszba, hogy segítsen a gyerekeknek. Vígh Györgynek a saját gyermekeit viszont nem sikerült megmentenie. News--Nyolcas erejű földrengés volt Pápua Új-Guineánál, a Bougainville szigetenhttp://www.life.hu/news/20170122-hatalmas-foldrenges-volt-papua-uj-guineanal.htmlÓriási földrengés rázta meg a Pápua Új-Guineához tartozó Bougainville szigetét vasárnap. Nyolcas erősségű volt a földmozgás, egyelőre nincs hír áldozatokról. NewsOrigoElindultak haza a magyar sérültek Veronábólhttp://www.life.hu/news/20170122-buszbaleset-elindultak-haza-a-magyar-serultek-veronabol.htmlJó hír, hogy ezekben a percekben elindultak Magyarországra a veronai busztragédia súlyos és könnyű sérültjei. Erről számolt be a közmédia híradója. News--Veronai tragédia: sokkos állapotban van a busztársaság ügyvezetőjehttp://www.life.hu/news/20170122-veronai-busz-tragedia-sokkot-kapott-a-busztarsasag-ugyvezetoje.html"Szörnyű tragédia a péntek éjjeli veronai baleset, a történtekre nincsenek szavak" – mondta a járművet biztosító Pizolit Személyszállító Kft. ügyvezetője vasárnap délelőtt az MTI-nek, és megerősítette, hogy két magyar sofőr volt a buszon. News--Veronai tragédia: "Anya, kigyulladt a buszunk, de én jól vagyok"http://www.life.hu/news/20170122-veronai-buszbaleset-anya-kigyulladt-a-buszunk-de-en-jol-vagyok.html"Anya, most ülj le, vagy kapaszkodj meg. A buszunk kigyulladt, de én jól vagyok" – idézte fel a fiú szavait testvére, majd hozzátette, éjjel háromnegyed 12 előtt nem sokkal értesültek a történtekről, majd rögtön hívták a konzult, akit ők ébresztettek, és akkor még nem tudott semmiről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.