veronai buszbaleset sérültek Honvédelmi Minisztérium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veronai buszbaleset Honvédkórházban ápolt négy súlyos sérültjének állapota stabil - tudatta a Honvédelmi Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

A szaktárca közleménye szerint a csuklótörést szenvedett sérültet megoperálták, a másod- és harmadfokú égési sérüléssel kezelt betegeknek eddig nem volt szükségük műtéti beavatkozásra. A sérültek állapota jelenleg kielégítő, stabil, a gyógyulás jeleit mutatják - közölték.

Múlt pénteken éjjel az olaszországi Verona közelében szenvedett balesetet egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Veronai buszbaleset: Már jövő héten kárelőleget fizet a biztosító a károsultaknakhttp://www.life.hu/news/20170126-veronai-buszbaleset-kareloleget-fizet-a-biztosito-a-karosultaknak.htmlValószínűleg már a jövő héten jelentősebb összegű kárelőleget fizet a veronai buszbaleset károsultjainak a Groupama Biztosító. A károsultak több mint felével felvette a kapcsolatot a társaság, akikkel az első adategyeztetés és kárigényfelmérés is megkezdődött - mondta a biztosító szolgáltatási ügyvezető igazgatója az MTI-nek. News--Ferenc pápa is részvétet nyilvánított a veronai buszbalesetben elhunyt diákok családjánakhttp://www.life.hu/news/20170125-ferenc-papa-reszvetet-nyilvanitotta-veronai-buszbaleset.htmlPéntek késő este Veronában 16 diák és felnőtt vesztette életét egy tragikus buszbalesetben. Kiderült, hogy a katasztrófát lassu deffekt okozta. Ferenc pápa levélben nyilvánította részvétét az áldozatok hozzátartozóinak. NewsVeronai buszbaleset: jövő hétre tolódhat az áldozatok azonosításahttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-aldozatainak-azonositasa-jovo-hetre-zarulhat-le.htmlA veronai buszbaleset 16 áldozatának azonosítása valószínűleg nem fog a hétvégére befejeződni. Megnehezíti az eljárást a tűz miatti roncsolódás, így valószínűleg csak jövő hétre tudják lezárni az azonosítást. News--18 évvel ezelőtt történt a tragikus deutschlandsbergi buszbalesethttp://www.life.hu/news/20170125-18-evvel-ezelott-volt-a-deutschlandsbergi-buszbaleset.htmlTragikus buszbaleset történt péntek éjjel Veronában: 16-an vesztették életüket. 18 évvel ezelőtt egy hasonló tragikus baleset miatt borult feketébe az ország, a deutschlandsbergi buszbalesetben 18-an hunytak el. NewsOrigoSzívszorító levelet írt barátja Simonffy Botondnak, a veronai buszbaleset egyik áldozatánakhttp://www.life.hu/news/20170124-bucsulevelet-irt-baratja-simonffy-botondnak-a-veronai-buszbaleset-aldozatanak.htmlA tragikus veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét, tehetséges fiatalok és felnőttek. Országszerte és a határokon túl is megemlékeztek az áldozatokról. Egyikük a 16 éves futsaljátékos volt. Edzője és volt tanára nyilatkozott a fiatalról: igazi példakép volt. Legjobb barátja is ezt írta búcsúlevelében. News--Friss hírek a tragikus buszbalesetről: Megszólalt az egyik túlélő!http://www.life.hu/news/20170122-veronai-buszbaleset-megszolalt-egy-tulelo.htmlÚjabb részletek derültek ki a magyar diákok tragikus buszbalesetéről. Megszólalt az egyik túlélő is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.